Κανδύλας: «Κάναμε κατάθεση ψυχής παρά τον αποκλεισμό»

Gazzetta team
Κανδύλας: «Κάναμε κατάθεση ψυχής παρά τον αποκλεισμό»

bet365

Για κατάθεση ψυχής της Εθνικής ομάδας έκανε λόγο ο Πέτρος Κανδύλας τονίζοντας πως λεπτομέρειες άφησαν εκτός Euro το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά ο περιφερειακός της Εθνικής ανέφερε τα εξής: «Το πρώτο συναίσθημα είναι η στεναχώρια. Ότι φτάσαμε όμως στο σημείο να στεναχωριόμαστε που δεν κερδίσαμε εδώ μέσα, αν και βρεθήκαμε πολύ κοντά, κάτι σημαίνει. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, το κακό έξι εναντίον πέντε που είχαμε και η ατμόσφαιρα που έπαιξε το ρόλο της, δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το θαύμα. Διότι θαύμα θα ήταν να πάρουμε την πρόκριση νικώντας εκτός έδρας μία τέτοια ομάδα, που συγκαταλέγεται στις παγκόσμιες δυνάμεις και με κάποιους παίκτες να παίζουν στο 100%. Αισθάνομαι περηφάνια για τους συμπαίκτες μου, τα δώσαμε όλα στα παιχνίδια του ομίλου. Κάναμε κατάθεση ψυχής και είναι πολύ κρίμα ότι στα παιχνίδια με την Τουρκία μας στοίχισαν κάποια μικρά πράγματα. Με μία νίκη ή μία ισοπαλία θα ερχόμασταν σήμερα εδώ να παίξουμε φιλικό, καθώς θα ήμασταν στην τελική φάση του EURO».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα