Γραμματικός: «Δεν ήταν αυτή η διαφορά μας με την Μαδέιρα»

Γραμματικός: «Δεν ήταν αυτή η διαφορά μας με την Μαδέιρα»

Gazzetta team
Γραμματικός: «Δεν ήταν αυτή η διαφορά μας με την Μαδέιρα»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός μίλησε για τους δυο ημιτελικούς με την Μαδέιρα και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου η ΑΕΚ χάνει με 30-22 από την Μαδέιρα στον 2ο ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ και αποχαιρετά την Ευρώπη.

Η ομάδα της Αθήνας έπαιξε σ' ένα κατάμεστο "Γ. Κασιμάτης" αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι πολύ δύσκολο. Ν' ανατρέψει το -5 (27-22) του 1ου ημιτελικού της Πορτογαλίας.

Παρασύρθηκε από την ομάδα της Μαδέιρα, έβγαλε άγχος, είχε κακή αμυντική παρουσία και το... πλήρωσε.

Για τα δυο παιχνίδια αλλά και για την συνέχεια της ΑΕΚ στη Handball Premier μίλησε ο τεχνικός της Νίκος Γραμματικός ο οποίος τόνισε πως η διαφορά των δυο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φάνηκε μέσα στο γήπεδο στους ημιτελικούς.

«Κρατάμε την πορεία μας έως τα ημιτελικά για δεύτερη σερί σεζόν. Δεν παίξαμε καλά, δεν διαχειριστήκαμε καλά κάποιες καταστάσεις. Η Μαδέιρα είχε το πλεονέκτημα με τα πέντε γκολ από το πρώτο ματς, αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλο ώστε να της δώσει τέτοια σιγουριά. Την βοηθήσαμε και εμείς με την εικόνα μας και επίσης ο τερματοφύλακας της έβγαλε πολλά σουτ.

Το Πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι πολύ ισχυρό, πολύ καλύτερο του δικού μας, αλλά η διαφορά των ομάδων δεν είναι αυτή. Συνεχίζουμε, έχουμε πλέον τον στόχο του πρωταθλήματος και σε αυτόν θα επικεντρωθούμε», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Η ΑΕΚ πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στη Handball Premier και στον αγώνα της Τρίτης με τον Διομήδη στο Άργος που θα τις δώσει το εισιτήριο για τους "4".

 

Τελευταία Νέα