Ώρα Ευρώπης για τους πρωταθλητές

Ώρα Ευρώπης για τους πρωταθλητές

Gazzetta team
Ώρα Ευρώπης για τους πρωταθλητές

bet365

Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" την Κυριακή (15:45, Cosmote Sport 9) την κροατική Νέξε στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του EHF Cup.

Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π/ Όμιλος Ξυνή. Η ομάδα του Πειραιά "φιλοξενεί" την Κυριακή (18/11, 15:45) στο "Μελίνα Μερκούρη" για την φάση των "32" του ΕHF Cup την κροατική Νέξε με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι Κροάτες βρίσκονται στην 2η θέση της Seha League με 18 πόντους 6 νίκες και 2 ήττες, μαζί με την Βαρντάρ Σκοπίων, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Handball Premier έχοντας 6 νίκες και 1 ισοπαλία.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:Άγγελος Τσίλης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην αποστολή του τον Γρηγόρη Σανίκη ο οποίος είναι τραυματίας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έχουμε την ευκαιρία ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα της Κροατίας και αυτό από μόνο του σημαίνει πάρα πολλά. Έχουμε στόχο να φανούμε όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί και μέσα από αυτό τον αγώνα να επανέλθουν κάποια παιδιά που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς τις τελευταίες εβδομάδες. Έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο μας που μας στηρίζει συνέχεια να του δώσουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 9 HD.

*Στο παιχνίδι με την Νέξε ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

 

Τελευταία Νέα