Έμεινε «σπίτι» του ο Αφρουδάκης

Gazzetta team
Έμεινε «σπίτι» του ο Αφρουδάκης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Χρήστος Αφρουδάκης παραμένει «μπέμπης» παρά την πρόταση που είχε από το εξωτερικό, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τη Βουλιαγμένη για δύο ακόμη χρόνια.

Ο διεθνής περιφερειακός φρόντισε να «κλείσει» άμεσα το θέμα της παραμονής του ή όχι, πριν φύγει για τη Βουδαπέστη με την Εθνική, ενώ εξηγώντας στο waterpololive.gr τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή είπε: «Ζύγισα όλα τα δεδομένα κι αποφάσισα να ανανεώσω με τη Βουλιαγμένη. Κατέληξα να πω το «να» για πολλούς λόγους. Eδώ είναι το σπίτι μου, έχω μεγαλώσει κι έχω μάθει πόλο στον Όμιλο. Παράλληλα ήταν κι εξαιρετική η συμπεριφορά της διοίκησης προς το πρόσωπό μου και συμφώνησα να είμαι μέλος της ομάδας για νέες προκλήσεις, με πιο νεανική – από πέρυσι – ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Αναφορικά με τους στόχους της Βουλιαγμένης εν όψει της νέας σεζόν, ο Αφρουδάκης τόνισε: «Στόχος μας είναι οι τελικοί και να είμαστε εκεί όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, που πιστεύω ότι θα είμαστε. Υπάρχει αρκετό έμψυχο δυναμικό από κάτω, σε μια ομάδα, όπως ο ΝΟΒ, που κατακτάει πρωταθλήματα υποδομών εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Επίσης θα μείνουν οι Τίγκας, Χρυσοσπάθης, Γούβης κι άλλα παιδιά…».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα