Στη Νέα Κίο το Διομήδης-Νέξε
Ρεβάνς του 26-22, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του EHF Cup και οι «λύκοι» θα χρησιμοποιούν πλέον σε Ελλάδα και Ευρώπη το συγκεκριμένο γυμναστήριο, αφού οι εργασίες ανακατασκευής του αναμένεται να ολοκληρωθούν τα επόμενα 24ωρα. Μάλιστα, πριν από το παιχνίδι θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια.
Στο κλειστό τοποθετήθηκε παρκέ, δημιουργήθηκαν δημοσιογραφικά με εξέδρα για την τηλεοπτική κάλυψη, άλλαξαν οι κερκίδες οι οποίες πλέον είναι παρόμοιες με αυτές της Αγίας Τριάδας χωρίς καθίσματα, ενώ εξοικονομήθηκε και περισσότερος χώρος για την γραμματεία και τους πάγκους των ομάδων. Το νέο κλειστό με την αλλαγή των κερκίδων βοήθησε στην αύξηση της χωρητικότητας και πλέον μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 400 θεατές.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Άργους- Μυκηνών, αφού επιθυμία της Δημοτικής Αρχής, αλλά και των κατοίκων της περιοχής ήταν η ομάδα της πόλης τους να αγωνίζεται στο Άργος και όχι στο κλειστό της Αγίας Τριάδας που ανήκει στον Δήμο Ναυπλίου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
