Ανακοίνωση των Ελλήνων Olympians για την Μπεκατώρου

Gazzetta team
Ανακοίνωση των Ελλήνων Olympians για την Μπεκατώρου

bet365

Ανακοίνωση στήριξης των Ελλήνων Οlympians για τη Σοφία Μπεκατώρου μετά από τις συγκλονιστικές καταγγελίες της "χρυσής" Ολυμπιονίκης.

Ανακοίνωση στήριξης στην Σοφία Μπεκατώρου η οποία προχώρησε σε καταγγελία για βιασμό της από παράγοντα της ΕΙΟ εξέδωσαν οι Έλληνες Olympians (Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπειτα από τις συγκλονιστικές δηλώσεις της συναδέλφου Σοφίας Μπεκατώρου, θα θελαμε να δηλώσουμε την συμπαράσταση μας αλλά και να καταδικάσουμε απερίφραστα κάθε παρόμοιο γεγονός.

Η κατάχρηση εξουσίας που καταλήγει σε τέτοιου είδους περιστατικά είναι απαράδεκτη.

Το μήνυμα που θελουμε να περάσουμε στην κοινωνία είναι ότι σε ανάλογα περιστατικά σεξουαλικης παρενόχλησης ή κακοποίησης πρέπει να καταγγέλεται αμέσως το περιστατικό ώστε ο θύτης, εφόσον αποδειχθεί η ενοχή του, να απομακρύνεται αμεσως απο τον εκάστοτε χώρο,στην περίπτωση μας τον αθλητικό, και να τιμωρείται παραδειγματικά, ώστε ο αθλητικός χώρος να παραμείνει υγιής και ακέραιος για την νέα γενιά.

Ως Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες έχουμε εδώ και καιρό εκπονήσει δράσεις και καμπάνιες για την εξάλειψη κάθε μορφης βιας συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικης παρενόχλησης και θα συνεχίσουμε πιο εντατικά και δυναμικά συνεργασίες με την Γενικη Γραμματεία Αθλητισμού, την Γενικη Γραμματεία Ισότητας των Φίλων, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και άλλους θεσμικούς φορείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μπεκατώρου μόλις προσέφερε πολύ περισσότερα από ένα ολυμπιακό μετάλλιο

Αντωνάκου: «Μπράβο στη Σοφία που έσπασε τη σιωπή της» (pic)

 

Τελευταία Νέα