Η Δώρα Γκουντούρα προπονείται σπίτι με τη σπάθη της (vid)

Κατερίνα Καλού
Η Δώρα Γκουντούρα προπονείται σπίτι με τη σπάθη της (vid)

bet365

Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας της bwin μιλά στο Gazzetta για τις μέρες που έμεινε σπίτι, για τις ιδιαίτερες προπονήσεις και για τους μελλοντικούς στόχους της.

Το lockdown τη βρήκε λίγες μέρες μετά τη μεγάλη επιτυχία της: στις 7 Μαρτίου κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών.

Η Δώρα Γκουντούρα έμεινε σπίτι, άφησε για λίγο το ξίφος στην άκρη, αλλά συνέχισε να προπονείται και να κάνει ασκήσεις καθημερινά με το βλέμμα στον στόχο της. Δεν είναι εύκολο, βέβαια, να συνεχίσεις το πρόγραμμά σου όταν η καθημερινότητά σου απαιτεί ειδικό χώρο εξάσκησης, εξοπλισμό και... αντίπαλο, όμως εκείνη φαίνεται να μην το βάζει κάτω. Θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τον χρόνο που έχει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που πήραν αναβολή, και θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ.

Η 23χρονη πρωταθλήτρια ξιφασκίας, άλλωστε, έχει στο πλευρό της τη bwin που δεν σταματά να τη στηρίζει και να τη βοηθά να «χτυπήσει» τα όνειρά της.

Πώς περνά τις ώρες της στο σπίτι, τι σκέφτεται για την επόμενη μέρα και ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει σε όλους; Οι απαντήσεις στο βίντεο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα