ΠΑΟΚ: Παρουσία Πετμεζά το φιλικό, δύο απουσίες για Τρινκιέρι
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται στο Μέτσοβο, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να δίνει φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Βίκο Ιωαννίνων.
Παρών στο γήπεδο, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Πετμεζάς, καθώς και το μέλος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Τσιακμάς, όπου παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα. Για τον Αντρέα Τρινκιέρι, ο Μάρκους Φόστερ και ο Κάιλ Αλεξάντερ παρέμειναν εκτός δράσης, ενώ στην αποστολή επέστρεψε και ο Κλίφορντ Ομορούγι, ο οποίος ήταν εκτός στο ματς με το Περιστέρι.
Φυσικά εκτός βρίσκονται και οι διεθνείς με τις Εθνικές τους ομάδες, Νικ Καλάθης, Νάσος Μπαζίνας και Τσέντι Όσμαν. Αξίζει να σημειωθεί πως το γήπεδο στο Μέτσοβο ήταν γεμάτο, με τον κόσμο να γεμίζει τις κερκίδες.
Δείτε τις φωτογραφίες:


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

