Αρχηγός PES ΠΑΟΚ: «Είμαστε ΠΑΟΚ, δεν μασάμε τίποτα»

Gazzetta team
Αρχηγός PES ΠΑΟΚ: «Είμαστε ΠΑΟΚ, δεν μασάμε τίποτα»

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ «LazaTheGreek», ενόψει του τελικού Σούπερ Καπ του HFP - PES Greece, που θα παρακολουθήσετε live, μέσω του gazzetta (26/3, 20.00), μίλησε για... ΟΛΑ όσα θέλουμε να ξέρουμε πριν το μεγάλο ματς.

Ο τελικός του Σούπερ Καπ, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Pro Evolution Soccer έρχεται live την Πέμπτη στο gazzetta, στις 20.00.

Η HFP - PES Greece (Hellenic Federation of PES), που μπήκε δυναμικά στον χώρο των gamers και συγκεκριμένα των χρηστών του Pro Evolution Soccer το 2018 σε συνεργασία με το gazzetta φέρνει το μεγάλο αυτό event στις οθόνες σας!

Δύο ομάδες, 20 παίκτες, 1 τρόπαιο και... δύο αρχηγοί!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για το μεγάλο ματς και το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει το pregame του μεγάλου αγώνα.

Μετά τον αρχηγό των Πειραιωτών «gavros1991», σειρά παίρνει εκείνος του ΠΑΟΚ «LazaTheGreek» όπως τον ξέρουν οι γνωστοί του στο PSN. Ο αρχηγός του «δικέφαλου», μας παρουσιάζει όσα θα θέλαμε να γνωρίζουμε για την ομάδα του και στέλνει... μήνυμα στους αντιπάλους αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ!

Πόσων ετών είσαι; Με τι ασχολείσαι;

«Ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα το 2017 σε PRO Evolution Soccer καθώς και F1. Είμαι στον χώρο τον eSports εδώ και 3 χρόνια».

Με την ομάδα σου, έχετε συμμετάσχει σε διαγωνισμούς Ελλάδα, Ευρώπη ή στον κόσμο; Κι αν ναι η μεγαλύτερη σας επιτυχία;

«Δυστυχώς όχι ακόμα καθώς η σεζόν που έλαβε τέλος ήταν το πρώτο πρωτάθλημα της HFP στο eFootballPES2020 αλλά είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από αλλά ευρωπαϊκά μεγαθήρια που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα 10v10. Με διαφορά η μεγαλύτερη μας επιτυχία είναι το φετινό πρωτάθλημα και ο επόμενος στόχος είναι το Super Cup».

«Η επίθεσή μας θα παίξει καθοριστικό ρόλο»

Ποια είναι τα "όπλα" σας; Παίκτες, τακτική;

«Οι 2 top scorers μας με 9 γκολ StavAttack και Manos_iss_98 θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, επιτρέψτε μου την έκφραση αλλά είναι και οι δύο “ψυχροί δολοφόνοι” και δεν συγχωρούν. Στο κομμάτι της τακτικής είμαστε μια ομάδα που στηρίζεται πάνω στην ομαδικότητα, πράγμα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον τελικό».

Πόσοι συμμετέχετε; Έχετε και αναπληρωματικούς;

«Είμαστε έναν σύνολο 18 παικτών με βασικούς ποιοτικούς παίκτες και παράλληλα έχουμε 7 έτοιμους αναπληρωματικούς»

Πώς... προπονείστε;

«Σαν αρχηγός είναι το καθήκον να ρωτήσω πρώτα τους παίκτες μου για το πρόγραμμα που βολεύει τον καθένα. Έτσι έχοντας μια ισορροπημένη ρουτίνα μέρα παρά μέρα κλείνω φιλικά με ευρωπαϊκές ομάδες ώστε να είμαστε κάθε μέρα στην φόρμα μας».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλάζετε τακτική;

«Κατά την διάρκεια του αγώνα αλλάζουμε τακτική σε περίπτωση που θέλουμε να κλειδώσουμε το παιχνίδι έχοντας ένα μαξιλάρι ασφαλείας στο γκολ, έτσι μετατρέπουμε την ομάδα σε ένα αμυντικογενές σύνολο».

«Μετά το πρωτάθλημα, θα γευτούν ακόμα μια ήττα»

Είστε 10 άτομα και υπάρχουν 11 παίκτες μέσα στο ματς. Χειρίζεται ο καθένας τον δικό του; Κι αν ναι ποιος παίρνει τον επιπλέον παίκτη;

«Είμαστε 10 άτομα και ο καθένας μας ελέγχει έναν και μόνο παίκτη. Το CF είναι συνήθως αυτός που έχει παράλληλα και τον έλεγχο του τερματοφύλακα μέσα στο παιχνίδι».

Πως μπορεί να συγχρονιστεί μια ομάδα που απαρτίζεται από 10 άτομα που δεν είναι στον ίδιο χώρο;

«Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών μας είμαστε και οι 10 σε ένα πάρτι συνομιλίας και μπορούμε ανά πάσα στιγμή να μιλάμε ο ένας στον άλλον».

Τι να περιμένουμε στον μεγάλο τελικό, που θα γίνει live από το gazzetta;

«Το μήνυμά που μου έδωσε η ομάδα ήταν: “Είμαστε ΠΑΟΚ, Δεν μασάμε τίποτα”! Ένα ντέρμπι που θα έχει μόνο έναν νικητή και αυτή η νίκη θα είναι για το λαό του ΠΑΟΚ. Επίσης η ομάδα ευχαριστεί θερμά το gazzetta γι' αυτή την όμορφη ιδέα να μεταδώσει με περιγραφή αυτό το τεράστιο ντέρμπι».

Έχεις να πεις κάτι στον αντίπαλο; Και τι στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Το πρωτάθλημα ήταν μόνο η αρχή, το Super Cup θα είναι μια επόμενη γεύση για το τι πάει να πει ήττα. Αυτό που θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ένα, το ΚΥΠΕΛΛΟ. Και εμείς θα το φέρουμε κοντά στον κόσμο μας».

Ποιο μήνυμα θες να στείλεις σε όσους είναι μέσα αυτές τις μέρες;

«Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες, θέλω να ευχηθώ, υγεία, αγάπη και καλή θετική ενέργεια σε όλους που ζουν στην Ελλάδα υπό αυτά τα μέτρα. Μένουμε σπίτι για ένα καλύτερο αύριο για τον διπλανό μας, μένουμε μέσα φροντίζοντας τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Μαζί θα το κερδίσουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί από ποτέ».

 

Τελευταία Νέα