ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Αρένα Χάντμπολ» στο Ροστόφ από τον Σαββίδη

«Αρένα Χάντμπολ» στο Ροστόφ από τον Σαββίδη

«Αρένα Χάντμπολ» στο Ροστόφ από τον Σαββίδη

Η αγάπη του Ιβάν Σαββίδη για το χάντμπολ είναι δεδομένη, γι’ αυτό και δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν η απόφαση του να προχωρήσει τις συζητήσεις για την κατασκευή κλειστού γηπέδου στο Ροστόφ.

Ο δήμος της πόλης του Ροστόφ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Έλληνα επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη για την κατασκευή ενός αθλητικού οικισμού στην αριστερή όχθη του ποταμού Ντον, όπου θα κυριαρχεί η Αρένα του Χάντμπολ.

Ο δήμαρχος της πόλης, Βιτάλι Κουσάρεφ, τόνισε ότι στην αριστερή όχθη υπάρχει μια έκταση δύο στρεμμάτων, όπου η κατασκευή του χώρου για το χάντμπολ, «μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα».

Ο Κουσάρεφ υποστήριξε ότι ακόμη κι αν προκύψει οριστική συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη και την εταιρεία του «AGROCOM», το έργο θα ξεκινήσει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, επειδή κατά τη διάρκεια των αγώνων δε θα επιτρέπεται να γίνουν εργασίες τέτοιας μορφής.  

Σύμφωνα με το δήμαρχο, η κατασκευή του γηπέδου του χάντμπολ είναι αναγκαία για την πόλη του Ροστόφ, καθώς τα υπάρχοντα κλειστά γυμναστήρια της πόλης είναι χτισμένα εδώ και πολλά χρόνια και δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.