«Να πάνε στον εισαγγελέα...»

«Να πάνε στον εισαγγελέα...»

Gazzetta team
«Να πάνε στον εισαγγελέα...»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης κατηγόρησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους διαιτητές δημιουργώντας τον κίνδυνο να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΦΩΣ» ανέφερε: «Δεν έχω ξαναδεί 60 χρόνια στο ποδόσφαιρο, τέτοια προσπάθεια τρομοκράτησης των διαιτητών. Τους διασύρουν μέσω των ΜΜΕ, τους απειλούν, θαρρείς για να μην εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Είναι τρομερό αυτό που γίνεται.

Δικαιολογούν την αγωνιστική ανεπάρκειά της ομάδας τους στον κόσμο τους, αντί να βάλουν χρήματα και να πάρουν παίκτες. Αλίμονο αν οι παράγοντες όλων των ομάδων έβγαιναν και έριχναν λάσπη. Δημιουργούν κίνδυνο να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν έχουν στοιχεία να πάνε στον εισαγγελέα και όχι να στήνουν δήθεν δίκες. Αυτό που κάνουν είναι ντροπή».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο: «Τι θέλουν να μας εκφοβίσουν στον Ολυμπιακό και τις άλλες ομάδες, καθώς και τους διαιτητές; Ξεχνάνε τα περυσινά με τη ζούγκλα στο ΟΑΚΑ, που ούτε τον Ολυμπιακό επηρέασαν, αλλά τους βγήκε και μπούμερανγκ, καθώς τιμωρήθηκαν και ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με μείον δύο βαθμούς; Αυτά θέλουν;

Για το αν οι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού θα έπαιζαν βασικοί στον Παναθηναϊκό: «Όλο σχεδόν το ρόστερ! Ο Ολυμπιακός έχει δύο ενδεκάδες, θα έπαιζαν και οι αναπληρωματικοί στον Παναθηναϊκό. Ποιος δεν θα έπαιζε. Δεν θα έπαιζε ο Μανωλάς; Δεν θα έπαιζε ο Μήτρογλου; Ο Πάντελιτς; Ο Φουστέρ; Ο Φετφατζίδης; Ο Γκρέκο; Ο Τάτος; Ο Σουμπίνιο που τον δώσαμε δανεικό, θα ήταν ο καλύτερος χαφ του Παναθηναϊκού! Και ο Βλαχοδήμος θα έπαιζε. Για να μην τους πω τώρα όλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα