Παρέμεινε καλύτερος όλων ο Τάκερ

Παρέμεινε καλύτερος όλων ο Τάκερ

Γιάννης Ράμμας
Παρέμεινε καλύτερος όλων ο Τάκερ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πι Τζέι Τάκερ οδήγησε χθες τον Άρη στην «άλωση» του Ελληνικού απέναντι στην ΑΕΚ και με την εμφάνισή του δεν είχε πρόβλημα να αναδειχθεί σε MVP της 11ης αγωνιστικής.
Ο Αμερικανός φόργουορντ, που μίλησε σήμερα στο gazzetta.gr, είχε 28 πόντους (11/16δίπ., 6/10β.), 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 10 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Αλέξης Κυρίτσης με 28 βαθμούς στο ranking δεν κατάφερε σήμερα να τον φτάσει, ούτε να βοηθήσει τον Ηλυσιακό να φύγει νικητής από το κλειστό του Αγίου Θωμά (80-75). Στους 28 βαθμούς βρέθηκε κι ο Γιάννης Μπουρούσης του Ολυμπιακού στη χθεσινή νίκη επί της Καβάλας (81-60).
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα