Αγόρασε ελπίδα

Gazzetta team
Αγόρασε ελπίδα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Παράταση μέχρι τις 25 Ιανουαρίου πήρε η Ρόδος για να τακτοποιήσει το χρέος στον Αγαπητό Αμπελά. Ο μεγαλομέτοχος Τώνης Μαρτίνης έδωσε εντολή να κατατεθούν στον λογαριασμό του 7 χιλιάδες ευρώ. Κατά τα άλλα, όμως, τα «ελάφια» συνεχίζουν να βιώνουν δραματικές στιγμές.

Άλλη μία παράταση ελπίδας πήρε σήμερα η Ρόδος, κερδίζοντας λίγο χρόνο μήπως και καταφέρει να συγκροτήσει νέο διοικητικό συμβούλιο και να βρει τους ανθρώπους, που θα «τρέξει» την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Στην παρούσα φάση, τα «ελάφια» φαίνεται πως αποφεύγουν την αφαίρεση τριών βαθμών, καθώς το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει στην ΠΑΕ προθεσμία μέχρι τις 25 Ιανουαρίου ώστε να τακτοποιήσει την προτελευαία δόση της οφειλής προς τον Αγαπητό Αμπελά, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα ο μεγαλομέτοχος Τώνης Μαρτίνης έδινε εντολή, να μεταφερθεί στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή το ζητούμενο ποσό των 7 χιλιάδων Ευρώ. Βέβαια, η εκταμίευση δεν κατέστη δυνατή, καθώς την ώρα που δινόταν η εντολή (14:40) οι τράπεζες είχαν κλείσει τα συστήματά τους, όμως το θέμα αναμένεται να κλείσει αύριο.

Κατά τα άλλα, όμως, η κατάσταση της ΠΑΕ παραμένει απελπιστική. Στα διοικητικά δεν κινείται το παραμικρό, επτά ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να καταθέσουν προσφυγή (Μανίκας, Κακλαμάνος, Γήτας, Μαραγκουδάκης, Σκαρλάτος, Σουμουλίδης και Τοπάλης), ενώ ο Λιόλιος φέρεται να πιέζεται από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ανήκει, να επιστρέψει, προκειμένου να αποφύγει τα τυχόν χειρότερα.


 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα