Τα φώτα στο «Σαν Πάολο»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο αγώνας Νάπολι-Φιορεντίνα, το απόγευμα του Σαββάτου, ανοίγει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής του Campionato, ενώ η Ιντερ θα υποδεχθεί την Μπολόνια.
Στο «Σαν Πάολο» η Νάπολι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη φόρα που έχει μετά το εμφατικό 3-0 επί της Γιουβέντους και στοχεύει σε ακόμη μία νίκη που θα τη διατηρήσει κοντά στην κορυφή! Οι Παρτενοπέι, πάντως, δεν υπολογίζουν τον τιμωρημένο Χάμσικ. Οσο για τη Φιορεντίνα, που έκανε μεγάλη ανατροπή επί της Μπρέσια πριν μία εβδομάδα, θα παραταχθεί για το καλύτερο δυνατό, χωρίς τους Γιόβετιτς, Φρέι, Μούτου, Νατάλι, Τσέρτσι, Μοντολίβο. Στο άλλο ματς του Σαββάτου η αναγεννημένη, με τον Λεονάρντο στον πάγκο, Ιντερ θα προσπαθήσει για την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα -και τέταρτη γενικά- υποδεχόμενη την Μπολόνια. Οι Νερατζούρι δεν έχουν διαθέσιμους τους Σνάιντερ, Ζούλιο Σέζαρ και Κουτίνιο, σε αντίθεση με τη Μπολόνια που θα παραταχθεί πλήρης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο (15/1)
Νάπολι-Φιορεντίνα
Ιντερ-Μπολόνια
Κυριακή (16/1)
Κάλιαρι-Παλέρμο
Μπρέσια-Πάρμα
Κατάνια-Κιέβο
Τσεζένα-Ρόμα
Τζένοα-Ουντινέζε
Γιουβέντους-Μπάρι
Λάτσιο-Σαμπντόρια
Λέτσε-Μίλαν
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (19 αγωνιστικές)
1. Μίλαν 40
2. Νάπολι 36
3. Λάτσιο 34
4. Ρόμα 32
5. Γιουβέντους 31
6. Παλέρμο 31
7. Ιντερ 29**
8. Ουντινέζε 27
9. Σαμπντόρια 26*
10. Κάλιαρι 23
11. Φιορεντίνα 23*
12. Τζένοα 23*
13. Μπολόνια 22
14. Κιέβο 22
15. Πάρμα 22
16. Κατάνια 21
17. Τσεζένα 19*
18. Λέτσε 18
19. Μπρέσια 15
20. Μπάρι 14
* Οι Σαμπντόρια, Τζένοα, Φιορεντίνα και Τσεζένα έχουν ένα ματς λιγότερο.
** Η Ιντερ έχει δύο ματς λιγότερα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
