Ανέλυσε το lab

Ανέλυσε το lab

Νίκος Αθανασίου
Ανέλυσε το lab

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Κώστας Αντωνίου, μαζί με τον εργοφυσιολόγο του «τριφυλλιού», Γιώργο Νάσση, παρουσίασαν αναλυτικά στο νέο τεχνικό επιτελείο την χρήση του lab και τις δυνατότητες του.

Τι είναι το lab; Είναι η περιοδική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας βάσει των μετρήσεων από τα τεστ που κάνουν κατά καιρούς. Μετρήσεις που μπορούν να προσφέρουν την δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να γνωρίζουν επ' ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, πότε θα φορμαριστεί ο κάθε ποδοσφαιριστής. Νιόπλιας, Βαζέχα και Ιορδανίδης που χρησιμοποιούσαν τα στοιχεία από το πρόγραμμα, εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών δεν μπορούσε να γίνει αναλυτικά η παρουσίαση του, ωστόσο, η ευκαιρία βρέθηκε πριν την απογευματινή προπόνηση και ο Νάσσης μαζί με τον Αντωνίου εξήγησαν διεξοδικά την λειτουργία του lab. Μία καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα που δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός βαδίζει στα ευρωπαϊκά πρότυπα οργάνωσης και λειτουργίας.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα