Καραγκούνη, Χριστοδούλου: «Το θέλαμε πάρα πολύ»

Newsroom
παο

bet365

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Δήμητρα Καραγκούνη και Χρυσάνθη Χριστοδούλου, οι οποίες μίλησαν για αυτή την επιτυχία.

Αν και άρχισαν το τουρνουά με ήττα, η Δήμητρα Καραγκούνη με τη Χρυσάνθη Χριστοδούλου κατάφεραν να ανέβουν στο πρώτο σκαλί και να παίρνουν το τρόπαιο του Athens Golden Cup.

Οι ίδιες, όπως και η προπονήτρια τους, Πένυ Καραγκούνη, αναφέρθηκε στην επιτυχία:

«Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και είδε τους αγώνες σε αυτές τις συνθήκες, καθώς και εμείς δυσκολευτήκαμε με τόση ζέστη. Είχαμε δύσκολο έργο σε αυτό το τουρνουά. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που δεν ξέραμε και δεν είχαμε πολύ χρόνο να την μάθουμε. Καταφέραμε να βγούμε πρώτες στον όμιλο και να αφήσουμε εκτός δυνατές ομάδες. Στον τελικό ήμασταν συγκεντρωμένες και το θέλαμε πάρα πολύ» δήλωσε η Χρυσάνθη Χριστοδούλου, με την Δήμητρα Καραγκούνη να τονίζει:

«Όπως έχουμε ξαναπεί, οι ομάδες φέτος είναι αξιόμαχες. Βλέπουμε πολλές ανατροπές και δεν μπορεί καμία ομάδα να πει ότι είναι σίγουρη η τετράδα. Κάθε φορά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το καταφέραμε πολύ καλά αυτό το τουρνουά και είναι ένα καλό boost πριν τα τελικά του Αγίου Νικολάου. Θα δουλέψουμε άλλες δύο εβδομάδες για να είμαστε έτοιμες. Θα πάμε στα Καμένα Βούρλα αλλά από την στιγμή που έχουμε εξασφαλίσει την παρουσία μας στα τελικά, στόχος μας είναι ο Άγιος Νικόλαος».

Με τον δικό της τρόπο το έζησε και η Πένυ Καραγκούνη, η οποία στο φινάλε δήλωσε: «Πάντα είμαι αγχώδης. Πέρυσι στον τελικό του πανελληνίου είχα τρελαθεί. Νιώθω την κούρασή της, τον κόπο της, τα έχω περάσει και εγώ. Την στηρίζω όσο μπορώ. Κάνουμε μία καλή προσπάθεια και θεωρώ πως τα δύο τελευταία χρόνια είναι η καλύτερη παίκτρια. Δεν το λέω επειδή είμαι αδερφή της, το λένε τα αποτελέσματα στο γήπεδο γιατί μόνο αυτά μιλάνε. Της αξίζει η πρώτη θέση στο πανελλήνιο πέρυσι, ότι είναι Νο1 στην βαθμολογία και ο τίτλος εδώ στο Σύνταγμα».

 

Τελευταία Νέα