Thessaloniki Grand Slam: Πρεμιέρα με θέαμα και συγκινήσεις στην Αριστοτέλους

Φώτης Καρακούσης
aristotelous-grand-slam

bet365

To Thessaloniki Grand Slam στην πλατεία Αριστοτέλους έκανε πρεμιέρα με θεαματικό μπιτς βόλεϊ και πολλές συγκινήσεις. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Δυνατά ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (15/6) το Thessaloniki Grand Slam με τους προκριματικούς αγώνες των ανδρών, στα δύο γήπεδα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Το αγωνιστικό πρωτόκολλο φυσικά έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες του τριήμερου Εθνικού πένθους, καθώς σε όλους τους αγώνες τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ αναβλήθηκαν όλες οι παράλληλες πανηγυρικές εκδηλώσεις μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου.

Αυτή η κατάσταση δεν επηρρέασε τους αθλητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσέφεραν εξαιρετικό θεάμα και απέσπασαν το χειροκρότημα του κόσμου από τις κατάμεστες κερκίδες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Την Παρασκευή (16/6) το πρόγραμμα στην πλατεία Αριστοτέλους ξεκινά στις 09:00 και ολοκληρώνεται στις 22:00 με τη συνέχεια στα προκριματικά των ανδρών (συνολικά 33 ομάδες διεκδικούν τις 4 θέσεις στο κυρίως ταμπλό). Στη μάχη ρίχνονται και οι γυναίκες καθώς ξεκινούν τα προκριματικά των γυναικών, όπου 21 ομάδες διεκδικούν τα 4 εισιτήρια για το κυρίως ταμπλό.

@Photo credits: matthew miller

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα