Μπιτς βόλεϊ: Η Εθνική ανδρών 2-0 το Γιβραλτάρ και τώρα… η Ιταλία

Εθνική ανδρών μπιτς βόλει

bet365

Με 2 νίκες χωρίς απώλεια σετ επί του Γιβραλτάρ, η Ελλάδα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γ' ομίλου του CEV Beach Volley Nations Cup.

Η εθνική ομάδα ανδρών ξεκίνησε με το δεξί στο Nations Cup της CEV στο μπιτς βόλεϊ.

Εκαναν το δύο στα δύο κόντρα στο Γιβραλτάρ και το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν την Ιταλία, για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου νίκησαν τους Γκόμεζ, Ρόμπα με 2-0 (21-6, 21-5) σετ και στην συνέχεια ο Ιάσων Κανέλλος και ο Γιώργος Τερζόγλου επιβλήθηκαν των Σεγκόβια, Πάρντο με 2-0 (21-8, 21-5) σετ.

Στις 19.00, οι Ντάλλας και Χατζηνικολάου θα αναμετρηθούν με τους Κοταφάβα, Νικολάι και στις 19.50 ο Κανέλλος με τον Τερζόγλου θα αντιμετωπίσουν τους Ρανγκιέρι, Καράμπουλα.

Το μεσημέρι αγωνίζεται και η εθνική γυναικών κόντρα στην Ισπανία. (16.30 Κάρο/Λομπάτο - Μάτιου/Τριανταφυλλίδη, 17.20 Λιλιάνα/Πάολα- Μαναβή/Καλαμαρίδου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα