Agios Nikolaos Finals: Η επιθυμία του Δημάρχου και η υπόσχεση του προέδρου

Newsroom
Agios Nikolaos Finals: Η επιθυμία του Δημάρχου και η υπόσχεση του προέδρου

bet365

Με την ολοκλήρωση των απονομών και των ειδικών βραβεύσεων στο πρωτάθλημα του μπιτς βόλεϊ, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος πήραν το λόγο και μίλησαν στον κόσμο που συνέχισε να βρίσκεται στις κερκίδες.

«Αλλο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα τελείωσε απόψε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί αυτή η συνεργασία που ξεκίνησε με την ΕΟΠΕ και τον πρόεδρο Καραμπέτσο πριν από πολλά χρόνια, συνεχίζεται απρόσκοπτα και κάθε χρόνο βάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά», είπε ο οικοδεσπότης του τουρνουά του μπιτς βόλεϊ, Αντώνης Ζερβός.

«Ευχαριστούμε την ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει αλλά κι εμείς θεωρώ ότι κάνουμε ότι μπορούμε για να την ανταποδώσουμε και νομίζω ότι μπορούμε να να φέρουμε εδώ στον Άγιο Νικόλαο ένα μεγάλο γεγονός. Πρόεδρε επιμένουμε ότι το σπίτι του μπιτς βόλεϊ είναι ο Άγιος Νικόλαος και είμαστε εδώ για να φιλοξενήσουμε και κάτι ακόμη μεγαλύτερο» πρόσθεσε στο τέλος του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος τόνισε:

«Νομίζω ότι ο Δήμαρχος παρακολουθούσε όσα είπα στην τηλεόραση... Ο Άγιος Νικόλαος είναι το σπίτι του μπιτς κι ότι διοργάνωση ζητήσει θα την έχει. Και δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και έξι χρόνια διοργανώνουμε εδώ την κορυφαία διοργάνωση στην Ελλάδα.

Οφείλω να ευχαριστήσω στο πρόσωπο του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου κ. Αλεξάκη όλους όσοι βοήθησαν στο να διεξαχθεί κι αυτό το τουρνουά και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Οι πρωταγωνιστές είναι όμως οι αθλητές και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όχι μόνο σ' αυτούς που ήταν στα τελικά, αλλά σε όλους όσοι αγωνίστηκαν στα Masters. Ωστόσο πιστέψτε με λόγω εμπειρίας σας λέω ότι οι πιο σημαντικοί είναι αυτοί οι μικροί (δείχνοντας προς τους μικρούς εθελοντές). Θέλω κλείνοντας να ευχαριστήσω τα στελέχη της ΕΟΠΕ και ειδικά τον διευθυντή του μπιτς βόλεϊ Αλέκο Παρασκευόπουλο και όλους τους ανθρώπους του Δήμου Αγίου Νικολάου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει το τουρνουά».

Επίσης, μιλώντας στη κάμερα της ΕΡΤ κατά την διάρκεια του τελικού των ανδρών έκανε αναφορά στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

«Χωρίς να παρεξηγηθώ και χωρίς να έχει πολιτική χροιά αυτό που θα πω, τον θεωρώ προστάτη του αθλητισμού. Είναι πάρα πολλά τα χρήματα που έχουν πάρει οι ομοσπονδίες και νομίζω πως αυτά μας έσωσαν, ειδικά την ΕΟΠΕ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα