Agios Nikolaos Finals: Χάλκινο μετάλλιο για Μάτιου και Χαντζή

Newsroom
Agios Nikolaos Finals: Χάλκινο μετάλλιο για Μάτιου και Χαντζή

bet365

Οι Διονυσία Μάτιου, Έλενα Χαντζή ήταν οι μεγάλες νικήτριες στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 στον Άγιο Νικόλαο καθώς επικράτησαν με 2-1 (21-17, 16-21, 15-8) των Βασιλική Ματιάδη, Ιωάννα Παρισάκη κατακτώντας την 3η θέση.

Στο πρώτο σετ Μάτιου και Χαντζή ξέφυγαν μετά το 8-7 με 12-8 και με εξαίρεση το 15-13 δεν αισθάνθηκαν ιδιαίτερη απειλή φτάνοντας εύκολα στο 21-17.

Εξίσου εύκολα όμως ήρθε και το 1-1 με τις Ματιάδη/Παρισάκη να ανεβάζουν στροφές και να μετατρέπουν το 8-6 σε 12-6 για να φτάσουν στο 21-15.

Στο τάι μπρέικ όμως Μάτιου και Χαντζή ξέφυγαν από την αρχή με 3-0 και το 4-3 έγινε 8-3! Ματιάδη και Παρισάκη βρέθηκαν στο -6 (10-4) κι εκεί έβγάλαν αντίδραση μειώνοντας σε 10-7, αλλά Μάτιου και Χαντζή δεν άφησαν το μετάλλιο να τους ξεφύγει και κατακτώντας το σετ με 15-8 βρέθηκαν στο βάθρο.

«Είναι το καλύτερο φινάλε για μας γιατί είμαστε καινούργιο ζευγάρι και παίξαμε για πρώτη φορά φέτος μαζί. Δεν περιμέναμε το μετάλλιο, αλλά θέλαμε να φτάσουμε στα τελικά. Τελικά είμαστε στο βάθρο και φιλοδοξούμε για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον», είπε η Έλενα Χαντζή με την Διονυσία Μάτιου να συμπληρώνει:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά γιατί είχα υποχρεώσεις στη σάλα μέχρι τέλη Μαίου κι αυτό δεν μας επέτρεψε να δουλέψουμε όπως θέλαμε. Γι' αυτό είχαμε ως στόχο απλά τα τελικά, αλλά θα φύγουμε από την Κρήτη με ένα μετάλλιο και πραγματικά νιώθουμε υπέροχα».

Τα κορίτσια στάθηκαν και στις άσχημες στιγμές που ήρθαν στη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος και οι οποίες ουσιαστικά τις έκαναν πιο δυνατές.

«Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές. Σε κάποια τουρνουά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα περιμέναμε, κάποιες ήττες μας πείραξαν πολύ, αλλά καταφέραμε να τις διαχειριστούμε έχοντας στο μυαλό μας ότι κάθε τουρνουά είναι διαφορετικό».

Διαφορετικό όμως και το φετινό τουρ με τα δύο κορίτσια να δηλώνουν ενθουσιασμένες από την εμπειρία.

«Τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο ήταν και φέτος υπέροχα κι αξίζουν πολλά μπράβο στους ανθρώπους της πόλης που αγαπούν το μπιτς βόλεϊ και το δείχνουν. Γενικά όμως φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν εξαιρετικό γεμάτο ωραίες διοργανώσεις και πολύ αναβαθμισμένα τουρνουά τόσο σε αγωνιστικό όσο και οργανωτικό επίπεδο».

Τέλος αμφότερες αφιέρωσαν την επιτυχία τους στον «προπονητή μας Γιώργο Γιάτση και στις οικογένειες μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα