Agios Nikolaos Finals: Μεγάλες μάχες με φόντο την κορυφή

Φώτης Καρακούσης
Agios Nikolaos Finals: Μεγάλες μάχες με φόντο την κορυφή

bet365

Με την δεύτερη ημέρα συνεχίζονται οι αγώνες στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Beach Volley. Μεγάλα παιχνίδια και σκληρές μάχες σε άνδρες και γυναίκες.

Μετά την Παρασκευή και τα πρώτα ματς, οι «μάχες» το Σάββατο για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley έχουν γίνει ακόμα πιο δυνατές, καθώς πλέον μετά και το μεσημέρι έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Με τον κόσμο και πάλι να έχει δώσει το παρών όπως και σε όλα τα φετινά τουρνουά του Beach Volley, οι αθλητές και αθλήτριες από το πρωί δεν σταματούν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέροντας πλούσιο θέαμα.

Κόλα/Ντάλλας

Μεγάλο ντέρμπι και νίκη Κόλα/Ντάλλα

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου ήταν ανδρών, μετά την χθεσινή ημέρα που είχε μόνο γυναίκες. Οι Μπανιώτης/Τερζόγλου δυσκολεύτηκαν αλλά κέρδισαν με 2-0 (21-18, 21-18) τους Στάικο/Σεμιτέκολο σε 37 λεπτά. Οι Κανέλος/Μανδηλάρης επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του φαβορί για την πρωτιά, νίκησαν με 2-0 (21-14, 21-12) τους Καντιώτη/Ντόντη, ενώ οι Ιωαννίδης/Παπαδημητρίου νίκησαν επίσης με 2-0 (21-11, 21-14) τους Καλιανίδη/Τερζόγλου. Το μεγαλύτερο ντέρμπι στους άνδρες πριν επιστρέψουν οι γυναίκες για αγώνες, έγινε ανάμεσα στους Τζιουμάκα/Χατζηνικολάου και Κόλα/Ντάλλα, με τους δεύτερους να επικρατούν με 2-1 (19-21, 21-17, 17-19), σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον κόσμο να αποθεώνει και τις δύο ομάδες.

Γυναίκες

Μεγάλα ματς, λιποθυμίες και απόφαση για συμμετοχή με καπέλα

Στις γυναίκες έχοντας γίνει ήδη τα παιχνίδια της Παρασκευής, το ενδιαφέρον το Σάββατο ήταν ακόμα μεγαλύτερο, καθώς από τα πρώτα ματς κρίθηκαν θέσεις για την συνέχεια. Αρχικά το πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στις Καλαμαρίδου/Μαναβή με τις Αντωνανάκη/Περδικάκη με τις πρώτες να επικρατούν με 2-0 (21-17, 21-19). Στο Αγριοδήμου/Καραγκούνη κόντρα σε Σαμπάτη/Χριστοδούλου, οι πρώτες επικράτησαν με 2-0 (21-17, 24-22), σε ένα παιχνίδι όπου μετά το τέλος η Καραγκούνη ένιωσε τάσεις λιποθυμίας με τους γιατρούς να πέφτουν πάνω της. Μετά την εξέλιξη αυτή, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε όλοι οι αθλητές και αθλήτριες να αγωνίζονται με καπέλα και όποιος δεν ήθελε θα έπρεπε να υπογράψει χαρτί πως αναλαμβάνει την ευθύνη. Από την άλλη οι Χριστοδούλου και Σαμπάτη ήταν η πρώτη ομάδα που έμεινε εκτός καταλαμβάνοντας την 7 θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Συνεχίζουμε με τις γυναίκες και το Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη κόντρα σε Ματιάδη/Παρισάκη με τις δεύτερες να επικρατούν με 2-1 (14-21, 24-22, 13-15). Το τελευταίο παιχνίδι στις γυναίκες πριν και πάλι οι άνδρες πάρουν τις θέσεις τους στην άμμο, είχαμε και τον δεύτερο αποκλεισμό με τις Μάτιου/Χαντζή να νικάνε τις Γεωργοπούλου και Μαριάτου με 2-0 (21-16, 21-15) αφήνοντάς τες εκτός συνέχειας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα