Agios Nikolaos Championships: Πανέτοιμοι να προσφέρουν θέαμα με στόχο τον τίτλο

Newsroom
Agios Nikolaos Championships: Πανέτοιμοι να προσφέρουν θέαμα με στόχο τον τίτλο

bet365

Η φετινή χρονιά του beach volley κλείνει στον Άγιο Νικόλαο, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να αναφέρουν στην συνένετυξη Τύπου πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα με στόχο τον τίτλο.

Μετά από τις εξαιρετικές διοργανώσεις σε Σύνταγμα, Πλατεία Αριστοτέλους και Ξάνθη, η φετινή χρονιά στο beach volley στην χώρα μας ολοκληρώνεται στον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Στην αίθουσα συνεδρίασεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης δόθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, οι 6 εκπρόσωποι των αθλητών δεν έκρυψαν την τεράστια ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι και φέτος βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο, ενώ μίλησαν και για το αγωνιστικό κομμάτι...

Ο Άγγελος Μανδηλάρης χαρακτήρισε τον Άγιο Νικόλαο ως «το αγαπημένο μου τουρνουά», με τον συμπαίκτη του Ιάσωνα Κανέλλο να συμπληρώνει πως περιμένει «το καλύτερο δυνατό φινάλε σε μία ιδιαίτερη χρονιά με σημαντικά τουρνουά σε μεγάλες πόλεις», ενώ οι κάτοχοι του τίτλου όταν ρωτήθηκαν για το αν τους δημιουργεί έξτρα πίεση το γεγονός έφτασαν στα τελικά αήττητοι έχοντας κατακτήσει και τα τρία masters που προηγήθηκαν τόνισαν: «ότι κερδίσαμε τα προηγούμενα δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε κι εδώ. Πίεση πάντα υπάρχει κι αυτό μας βοηθάει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τερζόγλου, που ήρθαν μαζί με τον συμπαίκτη του Ραφαήλ Μπανιώτη ως το Νο1 ζευγάρι της βαθμολογίας, ευχαρίστησε τον Δήμο και τους τοπικούς φορείς και εξέφρασε την ικανοποίηση του που η τέταρτη παρουσία του στον Άγιο Νικόλαο συνδυάζεται με την κορυφή στη βαθμολογία.

«Είμαστε ξανά σε ένα φανταστικό μέρος κι ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει τις κερκίδες και να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα», τόνισε η Δήμητρα Καραγκούνη, με την Ιωάννα Περδικάκη να εκφράζει τη διπλή της ικανοποίηση για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στα τελικά τα οποία διεξάγονται στον τόπο της, ενώ η Δήμητρα Μαναβή δήλωσε χαρούμενη με την πρόθεση του Δήμου Αγίου Νικολάου να φιλοξενήσει ένα διεθνές τουρνουά καθώς η ίδια έχει υπέροχες αναμνήσεις από την πόλη, ενώ στάθηκε και στην εξαιρετική προσπάθεια που έγινε φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα από την Ομοσπονδία και όλους τους Δήμους.

Στην κοινή ερώτηση για το αν η απουσία των Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη κάνει το τουρνουά των γυναικών εξαιρετικά αμφίβολλο κι οι τρεις αθλήτριες συμφώνησαν πως αυτό ισχύει, αλλά δεν έμειναν μόνο σ' αυτή την διαπίστωση.

«Βίκυ και Πένυ δεν λείπουν μόνο από τα τελικά, αλλά λείπει γενικά μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα που θα μας βοηθούσε όλες να γίνουμε καλύτερες κι αυτό είναι αρνητικό, αλλά σίγουρα η απουσία τους, όπως φάνηκε και στα άλλα τουρνουά κάνει πιο αμφίρροπη τη διοργάνωση καθώς δεν υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα