Thessaloniki Grand Slam: Η Volley League ανδρών και γυναικών στην Αριστοτέλους

Φώτης Καρακούσης
Thessaloniki Grand Slam: Η Volley League ανδρών και γυναικών στην Αριστοτέλους

bet365

Εκτός από τον κόσμο που την πρώτη μέρα γέμισε την Πλατεία Αριστοτέλους, στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και πολλοί παίκτες και παίκτριες από την Volley League ανδρών και γυναικών για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Λάμψη Beach Volley από τα προκριματικά στην Πλατεία Αριστοτέλους για το Thessaloniki Grand Slam. Ο κόσμος από την πρώτη στιγμή έδειξε πως μετά το Σύνταγμα θα είναι και πάλι δίπλα στον «Βασιλιά του καλοκαιρού», ενώ από τα πρώτα κιόλας ματς έδωσαν το παρών και πολλοί αθλητές και αθλήτριες της Volley League ανδρών και γυναικών.

Αρχικά οι Ραφαήλ Κουμεντάκης και Σωτήρης Σωτηρίου, πρώην συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ (ο Κουμεντάκης θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό), βρέθηκαν δίπλα στους Μενέλαο Κοκκινάκη και Γιάννη Τακουρίδη, που ηττήθηκαν από τους Καφούρο και Τσιγαρίδα με 2-0.

Εκτός από τους άνδρες, στις κερκίδες των εγκαταστάσεων της Πλατείας Αριστοτέλους βρέθηκε η νταμπλούχος με τον Παναθηναϊκό, Ναταλία Μεταξά, η διαγώνια, Μάρθα Ανθούλη που πλέον θα συνεχίσει και αυτή στον Παναθηναϊκό, αλλά και η Κατερίνα Δρακουλίδου. Φυσικά λάμψη μεγάλης κατηγορίας είχε και στην άμμο και με τους παίκτες που αγωνίστηκαν. Εκτός από τους Κοκκινάκη και Τακουρίδη, στα προκριματικά έπαιξαν οι Πολυχρονιάδης, Ρουμελιωτάκης, Καπετανίδης, Μονιάκης, Αρμενάκης, Εφραιμίδης και Γκόρτσιανουκ και μιλάμε για τα προκριματικά, καθώς από αύριο η λάμψη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα