Από το «παλάτι» του Συντάγματος σε αυτό της Αριστοτέλους

Φώτης Καρακούσης
Από το «παλάτι» του Συντάγματος σε αυτό της Αριστοτέλους

bet365

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley συνεχίζεται, με τον «Βασιλιά του καλοκαιριού» να αφήνει το «παλάτι» του Συντάγματος για να πάει σε αυτό της Αριστοτέλους.

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, το Beach Volley είναι ο «Βασιλιάς του καλοκαιριού». Είναι το άθλημα που στην κατά πολλούς ομορφότερη εποχή του χρόνου, συγκεντρώνει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που φέτος το κάνει με το παραπάνω. Και το κάνει γιατί έχει δύο μεγάλα «παλάτια» στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η αρχή έγινε με αυτό στο Σύνταγμα όπου μετά από 12 χρόνια, η πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας και κέντρο αναφοράς συνολικά της χώρας, φιλοξένησε ένα τουρνουά Grand Slam. Ένα τουρνουά που πέτυχε απόλυτα, καθώς το γήπεδο γέμισε και τις τέσσερις μέρες των αγώνων και ο κόσμος παρακολούθησε πλούσιο θέαμα και σε άνδρες και γυναίκες. Για την ιστορία τον τίτλο στο Σύνταγμα κατέκτησαν οι Μανδηλάρης και Κανέλλος στους άνδρες και οι Αντωνακάκη και Περδικάκη στις γυναίκες.

Μετά το Σύνταγμα, ο «Βασιλιάς του καλοκαιριού» αλλάζει «παλάτι» και μεταφέρεται σε μία ακόμα εμβληματική πλατεία, αυτή της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Στην συμπρωτεύουσα που για πρώτη φορά έχουν φτιαχτεί δύο γήπεδα, από την Πέμπτη με τα προκριματικά και μέχρι την Κυριακή που θα διεξαχθούν οι τελικοί περιμένουμε να απολαύσουμε και τους αθλητές και αθλήτριες να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε γεμάτες εξέδρες και να δείξουν για ακόμα μία φορά πως το Beach Volley έχει επιστρέψει για τα καλά.

Όσον αφορά τις συμμετοχές, σε κυρίως ταμπλό και προκριματικά, στους άνδρες θα υπάρξουν 38 ομάδες, ενώ στις γυναίκες 32. Δείτε τις λίστες:

Άνδρες

Λίστα άνδρες

Λίστα άνδρες

Γυναίκες

Λίστα γυναίκες

Λίστα γυναίκες

 

Τελευταία Νέα