Στη Χανιώτη για την πρόκριση στον τελικό του Αγίου Νικολάου

Στη Χανιώτη για την πρόκριση στον τελικό του Αγίου Νικολάου

bet365

Την πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί 16-17-18 στον Άγιο Νικόλαο, θα διεκδικήσουν στη Χανιώτη οι αθλήτριες του μπιτς βόλεϊ.

Με την διοργάνωση γυναικών HANIOTI-ACHINOS OPEN-NORTH AREA CIRCUIT συνεχίζονται τα τουρνουά του North Area Beach Volley Circuit, που έχουν ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-11 Ιουλίου σε ένα από τα πιο δημοφιλή beach bar, το Achinos στη περιοχή Χανιώτη Χαλκιδικής και είναι η τελευταία ευκαιρία για τις ομάδες γυναικών που συμμετέχουν να συγκεντρώσουν βαθμούς για να ανέβουν στη πανελλήνια βαθμολογία και να διεκδικήσουν μία θέση στα τελικά του Αγίου Νικολάου.

Τα δίδυμα Μαρία Κοτέογλου, Πωλίνα Τριγωνίδου και Σοφία Καψαμπέλη, Διονυσία Μάτιου βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ταμπλό και θα παλέψουν για τους βαθμούς που θα τους δώσουν μία θέση να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο AGIOS NIKOLAOS CHAMPIONSHIPS είτε απευθείας είτε μέσω των προκριματικών. Στο τουρνουά θα συμμετέχει και η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου με συμπαίκτρια την Χριστίνα Παρασκευαΐδου.

 

Τελευταία Νέα