Με 51 ομάδες ξεκινάει από την Ίο το φετινό bech volley

Με 51 ομάδες ξεκινάει από την Ίο το φετινό bech volley

bet365

Με την συμμετοχή 51 ομάδων, ξεκινάει από την Παρασκευή το τουρνουά OPEN IOS LUXURIOS GRAND SLAM, από το οποίο ξεκινάει και η φετινή χρονιά στο άθλημα του beach volley.

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου θα ανοίξει η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ για το 2021 με το τουρνουά OPEN IOS LUXURIOS GRAND SLAM στην Ίο. Συνολικά 51 ομάδες ανδρών και γυναικών θα αναμετρηθούν στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που δημιουργήθηκαν στην διάσημη παραλία Μυλοπότας.

Η διοργάνωση πήρε την ονομασία GRAND SLAM γιατί έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ομάδων στο ταμπλό (16), περιλαμβάνει τις τρεις επίσημες κατηγορίες (ανδρών-γυναικών-μεικτό) και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερα γήπεδα. Βάση των προδιαγραφών η διοργάνωση έχει και τον μεγαλύτερο συντελεστή βαθμολογίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (1).

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής με τους αγώνες των προκριματικών σε άνδρες και γυναίκες, όπου οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα διεκδικήσουν τη θέση τους στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου.

Το «παρών» στην άμμο της παραλίας Μυλοπότα θα δώσουν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και μερικά από τα νέα ανερχόμενα δίδυμα της άμμου στη χώρα μας. Στους άνδρες, ξεχωρίζει η παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδας του 2019 Δημήτρη Νιώπα, Θοδωρή Παπαδημητρίου και των δύο πρωτοπόρων ομάδων της Πανελλήνιας βαθμολογίας του 2019 που είναι οι Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου και ο Βασίλης Μούχλιας με τον Γιώργο Μιχελάκη. Στη κατηγορία των ανδρών θα αγωνιστούν και οι Κύπριοι Οδυσσέας Σαββίδης, Σωτήρης Σιαπάνης, με τον τελευταίο να έχει πολλές διακρίσεις στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α. με το πανεπιστήμιο του Οχάιο.

Στις γυναίκες, η Πηγιάνα Μεθενίτη με την Λίζα Τρανταφυλλίδη έγιναν πάλι δίδυμο μετά το 2018, όταν και είχαν κατακτήσει την 5η θέση στην Ελλάδα. Στη δεύτερη θέση του ταμπλό είναι το δίδυμο Πωλίνα Τριγωνίδου, Παναγιώτα Βλασερού, ενώ την διάκριση θα διεκδίκησουν και η Μαρία Αποστολάκη με συμπαίκτρια την Μαριεύη Ζούρου και η Τατιάνα Μολδοβανίδη με την Έριν Μάλεσιτς.

 

Τελευταία Νέα