Τα Gazzetta Awards 2020 κατέρριψαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Gazzetta Awards
Τα Gazzetta Awards 2020 κατέρριψαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

bet365

Οι κάλπες των Gazzetta Awards 2020 by Garmin έκλεισαν με την καταμέτρηση να σταματάει στις 120.699 ψήφους, στη μεγαλύτερη ελληνική αθλητική διαδικτυακή ψηφοφορία!

Η Season 6 των Gazzetta Awards ήταν και η πιο ιστορική. Οι φετινές μας προσδοκίες όχι μόνο ξεπεράστηκαν αλλά «τρύπησαν» κάθε ταβάνι που είχαμε θέσει από το 2015 όταν κι άρχισε ο συγκεκριμένος θεσμός. Στόχος μας για φέτος, λοιπόν, ήταν να σπάσουμε το περυσινό ρεκόρ των 59.944 ψήφων και να «πατήσουμε» στις 60.000.

Σε μία δύσκολη χρονιά για όλους μας, αλλά και για τον αθλητισμό, τα Gazzetta Awards αποφάσισαν όχι μόνο ν' ανοίξουν τις κάλπες για ν' αναδείξετε τους κορυφαίους αλλά να μην κάνουν «εκπτώσεις» ούτε στις κατηγορίες (6) ούτε και στους υποψήφιους (10).

Τα Gazzetta Awards 2020 by Garmin μέσα σε 21 μέρες (από τις 7 Δεκεμβρίου έως και τις 27 του ίδιου μήνα) διέλυσαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Η καταμέτρηση σταμάτησε στις 120.699 ψήφους.

Απίστευτο, ασύλληπτο, αδιανόητο!

Η φοβερή «έκρηξη» φάνηκε και μέσα από τα social media. Σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες μέσα από τα ποσταρίσματά τους είτε ζητούσαν την δική σας ψήφο για να κερδίσουν μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις, αν όχι τη σημαντικότερη, είτε επικοινωνούσαν τις δικές τους ψήφους!

Τα Gazzetta Awards «ταξίδεψαν» παντού με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτό το ασύλληπτο ρεκόρ για αθλητική ψηφοφορία στο ελληνικό Διαδίκτυο.

Με την ψήφο σας αναδείξατε τους κορυφαίους για το 2020.

Και υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για τους οποίους η συγκεκριμένη διάκριση είναι από τις πιο σημαντικές.

120.699 για την ακρίβεια...

Δείτε τους νικητές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα