Ίντερ: Η μέρα που έγινε η απόλυτη ιταλική ομάδα με τρεμπλ (vids)

Ίντερ: Η μέρα που έγινε η απόλυτη ιταλική ομάδα με τρεμπλ (vids)

Ίντερ: Η μέρα που έγινε η απόλυτη ιταλική ομάδα με τρεμπλ (vids)

bet365

Σαν σήμερα πριν από μια δεκαετία η Ίντερ ολοκλήρωσε την επική σεζόν κατά την οποία κατέκτησε το τρεμπλ με θρίαμβο και στο Champions League για να γίνει η μοναδική ιταλική ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκό σε μια αγωνιστική περίοδο.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εκείνη η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έμεινε στην ιστορία και σίγουρα έχει ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά και την καριέρα του Πορτογάλου προπονητή. Δεν είναι τυχαίο που λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Champions League στον τελικό της Μαδρίτης έκλαιγε από συγκίνηση για τον αποχαιρετισμό και βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Ματεράτσι στις τελευταίες του στιγμές ως κόουτς των «νερατζούρι».

Έχοντας μπλοκάρει παντελώς τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά με άμυνα για σεμινάριο στον επαναληπτικό του «Καμπ Νόου», η Ίντερ κοντραρίστηκε με την Μπάγερν Μονάχου στον μεγάλο τελικό και δυο γκολ του Ντιέγκο Μιλίτο έγραψαν την ιστορία της αναμέτρησης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για το τελικό 2-0.

Οι «νερατζούρι», έχοντας ήδη εξασφαλίσει πρωτάθλημα στη Serie A και Κύπελλο, έγιναν η μοναδική ιταλική ομάδα που φτάνει στο τρεμπλ...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα