Ατλέτικο Μαδρίτης: Από τα δάκρυα πόνου στην ευτυχία του τίτλου! (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Από τα δάκρυα πόνου στην ευτυχία του τίτλου! (vid)

bet365

Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια, η τρομερή, τότε, Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή της LaLiga για πρώτη φορά από το 1996 παίρνοντας αποτέλεσμα στο «Καμπ Νόου»!
Ουνιόν - Μπάγερν Μ.: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Από τα δάκρυα των Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών και έπρεπε να φύγουν από το ματς, στο τρομερό γκολ του αρχηγού, Ντιέγκο Γοδίν, την ισοπαλία και την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, σαν σήμερα, 17 Μαΐου, του 2014, ολοκλήρωσε μια τρομερή αγωνιστική περίοδο με τον τίτλο της LaLiga, σε μια σεζόν που μάλιστα διεκδίκησε και το Champions League στη Λισαβόνα κόντρα στη Ρεάλ.

Σ' εκείνο το ματς στο «Καμπ Νόου», ο Αλέξις Σάντσες είχε πετύχει απίθανο γκολ με δεξί σουτ από πολύ δύσκολη θέση στο 33ο λεπτό, ωστόσο, ο Γοδίν, ως αρχηγός και ηγέτης, παρενέβη στο δεύτερο μέρος και με παλικαρίσια κεφαλιά στο 49' ισοφάρισε.

Το 1-1 διατήρησε την Ατλέτικο στο +3 από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στη βαθμολογία και οι «ροχιμπλάνκος» θριάμβευσαν στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά έπειτα από το 1996.

Θυμηθείτε τις στιγμές της αναμέτρησης στο «Καμπ Νόου»:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα