Παναθηναϊκός: Έξι χρόνια από το show του Μπεργκ και το τελευταίο Κύπελλο... (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Έξι χρόνια από το show του Μπεργκ και το τελευταίο Κύπελλο... (pics & vid)

bet365

Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αναστασίου κατέκτησε το τελευταίο του Κύπελλο με ολοκληρωτική κυριαρχία απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Μάρκους Μπεργκ να πετυχαίνει εντυπωσιακό χατ-τρικ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «πράσινοι» που στα ημιτελικά είχαν ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ με τρομερή προσπάθεια στο γήπεδο της Λεωφόρου κι εκείνη τη σεζόν παρουσίαζαν πάθος και ενότητα, κατάφεραν να γίνουν το απόλυτο αφεντικό στην αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του βορρά».

Τεράστιος πρωταγωνιστής εκείνης της βραδιάς της 26ης Απρίλη του 2014, ήταν ο Μάρκους Μπεργκ που σκόραρε τρεις φορές και μάλιστα το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν... παγκόσμιας κλάσης.

Αρχικά ξεγέλασε τον Γλύκο και σούταρε στα δίχτυα από πλάγια θέση αντί να κάνει γύρισμα, ενω στο 88ο λεπτό ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με εκπληκτικό αριστερό σουτ χαμηλά...

Οι συνθέσεις εκείνης της αναμέτρησης:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λάζαρ (55’ Βούκιτς), Κάτσε, Σκόνδρας, Λούκας (55’ Λίνο), Στοχ και Σαλπιγγίδης.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Μέντες, Αμπέιντ (75’ Λαγός), Ζέκα, Μπεργκ και Καρέλης (71’ Ατζαγκούν).

Θυμηθείτε τον μεγάλο τελικό του 2014 και τον θρίαμβο του «τριφυλλιού»:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα