Σφαιρόπουλος: «Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά οι μεταγραφές»

Σφαιρόπουλος: «Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά οι μεταγραφές»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά οι μεταγραφές»

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τις υποχρεώσεις της Μακάμπι στο Ισραήλ και το γεγονός ότι οι ομάδες της Euroleague κάνουν ήδη τις μεταγραφικές τους κινήσεις για τη νέα χρονιά.

Ο Έλληνας κόουτς της Μακάμπι είπε αρχικά, μετά τη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Παίζουμε ακόμα. Είμαστε μια ομάδα που παίζει στη λίγκα του Ισραήλ. Παίξαμε όλη τη σεζόν και είμαστε στην πρώτη θέση, συγκεντρωμένοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν διαπραγματευτείς τώρα με παίκτες, δεν θα είναι καλό για τη χημεία της ομάδας και ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες υπογράφουν παίκτες, αλλά είμαστε η μοναδική ομάδα της Euroleague που ακόμα παίζει».

Έπειτα, πρόσθεσε για τις ελλείψεις στην Μακάμπι: «Αφού τελειώσει το πρωτάθλημα, θα συζητήσουμε με τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, και θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε. Έχουμε ήδη 8 παίκτες με συμβόλαιο και είχαμε μια πολύ καλή σεζόν στην Euroleague. Θα δούμε σε τι θέσεις έχουμε κενά, μπορεί να είναι ένας παίκτης ή 2-3. Δουλεύουμε όλοι, ώστε σύντομα, όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, να μπορούμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ της επόμενης σεζόν».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα