Φούντας: Οι... τρελοί αριθμοί του σε μια τρελή σεζόν! (infographics & vid)

Φούντας: Οι... τρελοί αριθμοί του σε μια τρελή σεζόν! (infographics & vid)

bet365

Η γλώσσα των αριθμών λέει την αλήθεια στην περίπτωση του Ταξιάρχη Φούντα που διανύει εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Ραπίντ Βιέννης!

Ο Ταξιάρχης Φούντας, στα 24 του χρόνια, διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Αυστρία, με την φανέλα της Ραπίντ Βιένης, την οποία και οδηγεί ο ίδιος στη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας φορ πραγματοποιεί σούπερ σεζόν με τους αριθμούς του να τα... σπάνε!

Συγκεκριμένα, με 19 γκολ, είναι ο τρίτος καλύτερος σκόρερ της Αυστριακής Μπουντεσλίγκα με τους Πάτσον Ντάκα (24 γκολ) και Σον Γουάισμαν της Βόλφσμπέργκερ (27 γκολ) να είναι μπροστά του όπως θα δείτε και στο infographic της SofaScore.

Για να φτάσει σ' αυτόν τον αριθμό τερμάτων χρειάστηκε 26 αγώνες, ενώ έχει 2.5 σουτ / αγώνα, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ.

Σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά 20 γκολ σε 28 αγώνες και 5 ασίστ, με 2.5 σουτ/ματς και 71' μέσο όρο σε κάθε αγώνα, ενώ χρειάζεται 29.1 επαφές με την μπάλα!

Ο Φούντας, όπως καταλαβαίνεται, έχει βελτιώσει κατά πολύ την αποτελεσματικότητά του με τον προπονητή του Dietmar Kühbauer, να έχει το... κεφάλι του ήσυχο όποτε τον έχει στην επίθεσή του, ενώ το «Allianz Stadion» έχει έναν λόγο για να είναι χαρούμενο. Κι αυτός ο λόγος ακούει στο όνομα «Ταξιάρχης Φούντας».

 

Τελευταία Νέα