ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε κι αυτός την πώληση Κυριακόπουλου στη Σασουόλο

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε κι αυτός την πώληση Κυριακόπουλου στη Σασουόλο

Η Σασουόλο αγόρασε τον Γιώργο Κυριακόπουλο, με τον Αστέρα να ανακοινώνει κι αυτός με τη σειρά του τη συμφωνία.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι και επίσημα παίκτης της Σασουόλο, μιας και μετά τους Ιταλούς κι ο Αστέρας ανακοίνωσε την παραχώρησή του.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Κυριακόπουλου στην ιταλική ομάδα, U.S. Sassuolo και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα. 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

«Αισθανόμαστε περήφανοι για τον Γιώργο Κυριακόπουλο, ένα παιδί που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στον ΑΣΤΕΡΑ και πλέον έχει την ευκαιρία για μια σπουδαία καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τού ευχόμαστε ολόψυχα να κερδίσει όσα ονειρεύτηκε και αξίζει και να φτάσει ακόμη πιο ψηλά στην ποδοσφαιρική του διαδρομή. 

Επιπλέον, εμείς στον ΑΣΤΕΡΑ αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τη στρατηγική επιλογή μας να επενδύουμε με συνέπεια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες μας για ακόμη μία φορά αποδίδει καρπούς. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ λειτουργεί με σεβασμό στο ποδόσφαιρο, με σεβασμό στα όνειρα των νέων παιδιών και με ορίζοντα το μέλλον. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με μεγάλη ευθύνη. 

Καλή επιτυχία Γιώργο».

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.