Τα βλέμματα των μαχητικών σπορ στο Athens Fighting Championship

Newsroom
Τα βλέμματα των μαχητικών σπορ στο Athens Fighting Championship

bet365

Γιορτή των μαχητικών σπορ στο Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do, καθώς θα διεξαχθεί το Athens Fighting Championship, η πρώτη επαγγελματική παγκόσμια οργάνωση

Την δική τους μεγάλη διοργάνωση θα μπορούν να δουν στην χώρα μας οι φίλοι των μαχητικών σπορ, καθώς στο Ολυμπιακό Γήπεδο του Tae Kwon Do θα διεξαχθεί το Athens Fighting Championship. Αναλυτικά η σχετική αναφορά για την σημαντική αυτή διοργάνωση έχει ως εξής: «Για πρώτη φορά στην χώρα μας ξεκινάει στις 03/06/22 στο Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do η πρώτη επαγγελματική παγκόσμια οργάνωση με την ονομασία Athens Fighting Championship που θα προβληθεί αποκλειστικά στην Cosmote Tv. Θα είναι στα πρότυπα οργανώσεων του εξωτερικού και θα περιλαμβάνει αγώνες πυγμαχίας, kick boxing και μεικτών πολεμικών τεχνών στο ίδιο event, με τους καλύτερους Έλληνες πρωταθλητές και αθλητές από όλο τον κόσμο. Παραγωγοί του event είναι: ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ Α.Ε ,Βυζαντινός Target Sport, Legacy και Quest.

Μαχητικά σπορ

Μερικά από τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στην φανταστική βραδιά των πολεμικών τεχνών είναι τα παρακάτω: Πουλίκος Τσαγκράκος, Παύλος Τσαγκράκος, Συμεωνίδης ,Άγγελος Μαρτίνος , Αθανασίου Πέτρος, Στάθης Αντωνάς , Στέφανος Μπαγλατσάκος, Μουμτζής Αλέξανδρος, Μάκης Σιούτης , Roman Kurashvili, Hunter Mohamed Ali και Γρηγόρης Νικολόπουλος».

 

Τελευταία Νέα