ΜακΓκρέγκορ: Συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση με αυτοκίνητο αξίας 170.000 ευρώ (vid)

ΜακΓκρέγκορ: Συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση με αυτοκίνητο αξίας 170.000 ευρώ (vid)

bet365

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ απασχολεί για άλλη μια φορά τον διεθνή τύπο με τα... καμώματά του, αφού συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα.

Ο σούπερ σταρ του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση την Τρίτη (22/3) στην Ιρλανδία και κατασχέθηκε το πολυτελές αυτοκίνητό του μάρκας Bentley αξίας 140 χιλιάδων λιρών (168.000 ευρώ) - στη συνέχεια του το επέστρεψαν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, ο ΜακΓκρέγκορ ταξίδευε κατά μήκος του N4 μεταξύ Δουβλίνου και Λουκάν, οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα, όπως αναφέρει η Irish Independent.

Κίνδυνος 6μηνης φυλάκισης για ΜακΓκρέγκορ

Ο ΜακΓκρέγκορ μεταφέρθηκε στο σταθμό του Λουκάν που απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Το πολυτελές Bentley του που οδηγούσε κατασχέθηκε αρχικά και εν συνεχεία του το επέστρεψαν.

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου του Blanchardstown τον επόμενο μήνα. Η κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης επισύρει ανώτατη ποινή έως 5.000 ευρώ ή φυλάκιση έξι μηνών ή και τα δύο, σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης.

Το σχετικό video λίγο πριν τον σταματήσουν οι Αρχές:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα