Ολιβέιρα-Πόιριερ: «Βασιλιάς» στην τινανομαχία ο Βραζιλιάνος (pics & vids)

Ολιβέιρα-Πόιριερ: «Βασιλιάς» στην τινανομαχία ο Βραζιλιάνος (pics & vids)

bet365

Το UFC 269 είχε μεγάλο πρωταγωνιστή, σε μια επική μάχη στα ελαφρά κιλά, τον Τσαρλς Ολιβέιρα ο οποίος επικράτησε με εντυπωσιακό τρόπο του Ντάστιν Πόιριερ!

Ο Πόιριερ, που είχε τον... αέρα του νικητή μετά τον διπλό θρίαμβο επί του ΜακΓκρέγκορ, μπήκε εντυπωσιακά στο κλουβί και πήρε τον πρώτο γύρο απέναντι στον Ολιβέιρα.

Ο 32χρονος όμως... επέστρεψε μετά το νοκ ντάουν που δέχτηκε κι η αντεπίθεσή του έκανε... θόρυβο. Στο δεύτερο γύρο έριξε κάτω τον Πόιριερ και του πέρασε πολλά χτυπήματα, ενώ στον τρίτο γύρο αν και είχε πέσει, από το έδαφος κατάφερε να σηκωθεί και να τον ρίξει κάτω. Στο έδαφος ο Ολιβέιρα είναι... δάσκαλος και δεν γινόταν να χάσει πια ένα παιχνίδι που το έφερε στα μέτρα του.

Ετσι, ο Τσαρλς Ολιβέιρα δεν έχει χάσει αγώνα από τον Δεκέμβριο του 2017 όταν και είχε ηττηθεί από τον Πολ Φέλντερ στο Ντιτρόιτ. Το ρεκόρ καριέρας του Βραζιλιάνο είναι 32 νίκες (9 νοκ άουτ) και 8 ήττες. Στη μάχη με τον Νίκι Λεντζ δεν υπήρξε νικητής.

Ο Ντάστιν Πόιριερ έχει πλέον σε 38 μάχες 28 νίκες 7 ήττες, ενώ προερχόταν από τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ!

 

Τελευταία Νέα