Κωπηλασία: Τρία πληρώματα αγωνίζονται στη Λουκέρνη για τα Ολυμπιακά εισιτήρια

κωπηλασια λουκερνη

bet365

Τρία Ολυμπιακά εισιτήρια διεκδικούν τα ελληνικά πληρώματα κωπηλασίας στην προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης.

Τρία Ολυμπιακά εισιτήρια θα διεκδικήσουν τα τρία ελληνικά πληρώματα κωπηλασίας που βρίσκονται στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, στην προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα που διεξάγεται στη Λουκέρνη και ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη 12/5.

Μετά τα δύο διπλά πληρώματα στα ελαφρά βάρη (Ζωή Φίτσιου - Μιλένα Κοντού και Αντώνης Παπακωνσταντίνου - Πωναγιώτης Γκαϊδατζής) που είχαν περάσει στους τελικούς απευθείας από τα προκριματικά, προκρίθηκε στο διπλό σκιφ και το πλήρωμα με τους Νίκο Χωλόπουλο και Γιάννη Καλανδαρίδη. Αν και πολύ νέο πλήρωμα οι δυο κωπηλάτες κατάφεραν να οδηγήσουν τη βάρκα τους στις έξι ταχύτερες της διοργάνωσης και έτσι θα διεκδικήσουν το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα τρία πληρώματα θα διεκδικήσουν το ένα από τα δύο Ολυμπιακά εισιτήρια που δίνονται σε κάθε κατηγορία, που σημαίνει πως θα πρέπει να τερματίσουν

Αναλυτικά οι ώρες των τριών «ελληνικών τελικών»:

12:20 Διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών (Ζ.Φίτσιου-Μ.Κοντού)

12:30 Διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών (Α.Παπακωνσταντίνου-Π.Γκαϊδατζής)

13:01 Διπλό σκιφ ανδρών (Γ.Καλανδαρίδης-Ν.Χωλόπουλος)

@Photo credits: Ελληνικη Κωπηλατικη Ομοσπονδια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα