Κωπηλασία: Έκαναν το πρώτο βήμα τα ελληνικά πληρώματα στην προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα

kontou fitsiou

bet365

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προκριματικές κούρσες για τα ελληνικά πληρώματα, στην προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης.

Η προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα κωπηλασίας που διεξάγεται στη Λουκέρνη της Ελβετίας και μοιράζει τα τελευταία Ολυμπιακά εισιτήρια ξεκίνησε με τα ελληνικά πληρώματα να κάνουν το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση της Ολυμπιακής πρόκρισης για τους ερχόμενους Αγώνες του Παρισιού 2024.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ζήσης Μπουκουβάλας και Θανάσης Παλαιοπάνος κατέκτησαν την τρίτη θέση στον προκριματικό στη δίκωπο ανδρών με 6:49.42 και προκρίθηκαν απευθείας στον ημιτελικό του αγωνίσματος. Έπειτα, μία θέση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ εξασφάλισαν οι Γιάννης Καλανδρίδης και Νίκος Χωλόπουλος αφού τερμάτισαν δεύτεροι στην προκριματική κούρσα τους με 06:26.83 και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την Ολυμπιακή πρόκριση.

Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου έκλεισαν θέση στον τελικό του αγωνίσματος καθώς τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του προκριματικού με 6:22.94 ενώ στον τελικό θα αγωνιστούν και οι Μιλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου οι οποίες τερμάτισαν στην πρώτη θέση του προκριματικού με 07:01.13 και αποτέλεσαν το ένα από τα μόλις δύο πληρώματα που πήραν απευθείας πρόκριση στον τελικό. Τέλος, η Ευαγγελία Φράγκου με 07:50.65 τερμάτισε στην τρίτη θέση της προκριματικής σειράς της και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Οι ημιτελικοί των αγωνισμάτων θα διεξαχθούν αύριο, Δευτέρα 20/5, ενώ οι τελικοί όπου και θα κριθούν τα Ολυμπιακά εισιτήρια θα διεξαχθούν την Τρίτη 21/5.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα