Παγκόσμιο κύπελλο: Με Ντούσκο και νέο πλήρωμα στη δίκωπο γυναικών η Εθνική κωπηλασίας

Παγκόσμιο κύπελλο: Με Ντούσκο και νέο πλήρωμα στη δίκωπο γυναικών η Εθνική κωπηλασίας

bet365

Από πέντε πληρώματα στελεχώνεται η Εθνική ομάδα κωπηλασίας που θα λάβει μέρος στο τρίτο Παγκόσμιο κύπελλο της σεζόν, στη Λουκέρνη.

Με τον χρυσό Ολυμπιονίκη, Στέφανο Ντούσκο, να παραμένει ο σταρ της ομάδας θα ξεκινήσουν για Ελβετία και συγκεκριμένα για Λουκέρνη τα μέλη της Εθνική ομάδας κωπηλασίας για το Παγκόσμιο κύπελλο που είναι προγραμματισμένο για τις 7-9 Ιουλίου.

Μετά τις χρονομετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, προέκυψαν πέντε πληρώματα εκ των οποίων τα τρία βρέθηκαν και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπλεντ από όπου η ομάδα επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Ντούσκος στο σκιφ ανδρών, οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου-Πέτρος Γκαϊδατζής στο διπλό σκιφ ανδρών ελαφρών βαρών, οι Ζωή Φίτσιου-Μιλένα Κοντού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και οι Θανάσης Παλαιοπάνος-Γιάννης Καλανδαρίδης στο διπλό σκιφ. Το νέο πλήρωμα που προέκυψε είναι αυτό της δικώπου γυναικών με την δύο φορές δευτεραθλήτρια Ευρώπης Ευαγγελία Αναστασιάδου και την 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (μαζί με την Μαρία Κυρίδου) Χριστίνα Μπούρμπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα