Κωπηλασία: Στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού ο Ντούσκος, στον Β' τελικό η Φράγκου

ntouskos_stefanos_

bet365

Στον τελικό του σκιφ, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, προκρίθηκε ο Στέφανος Ντούσκος ενώ η Ευαγγελία Φράγκου θα αγωνιστεί στον Β' τελικό.

Στον μεγάλο τελικό του σκιφ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας ανδρών/γυναικών στο Μπλεντ της Σλοβενίας προκρίθηκε ο Στέφανος Ντούσκος.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον ημιτελικό με 7:00.28 και θα διεκδικήσει αύριο, Κυριακή 28/5 στις 14:25, μια θέση στο βάθρο της διοργάνωσης και να προσθέσει στη συλλογή του ακόμη ένα ευρωπαϊκό μετάλλιο ανδρών, μετά από το αργυρό που κέρδισε το περασμένο καλοκαίρι στο Μόναχο.

Η 20χρονη Ευαγγελία Φράγκου, στο σκιφ γυναικών, τερμάτισε έκτη στη δεύτερη ημιτελική κούρσα με χρόνο 7:54.42 και δυστυχώς δεν κατάφερε να μπει στον Α τελικό. Αύριο, Κυριακή 28/5, θα αγωνιστεί στον Β' τελικό με στόχο να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνισή της στο πρωτάθλημα.

Σε λίγη ώρα θα διεξαχθούν οι τελικοί στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών με τις Φίτσιου και Κοντού και ανδρών με τους Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζή.

 

Τελευταία Νέα