Κωπηλασία: Στον τελικό του ευρωπαϊκού η Αναστασιάδου, εύκολα στα ημιτελικά ο Ντούσκος

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου στη βάρκα της

bet365

Δυναμική πρεμιέρα για τα ελληνικά κουπιά στο Μπλεντ της Σλοβενίας όπου ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας.

Με χρόνο 7.48.56, η Ευαγγελία Αναστασιάδου έγινε η πρώτη της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας, που πήρε πρόκριση σε τελικό.

Η πρωταθλήτρια του σκιφ ελ. βαρών τερμάτισε πρώτη στην σειρά της και εύκολα, καθώς η δεύτερη ακολούθησε έξι δευτερόλεπτα πίσω.

Πρώτος τερμάτισε και ο Στέφανος Ντούσκος στο σκιφ. Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης τερμάτισε εύκολα πρώτος στην σειρά του με χρόνο 6.54.62 και αύριο θα αγωνιστεί στον ημιτελικό.

Στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού έδωσαν μάχη για την δεύτερη θέση στην σειρά τους μαζί με τα πληρώματα της Ελβετίας και της Αυστρίας, που θα έδινε το εισιτήριο για τα ρεπεσάζ με στόχο τον τελικό. Τελικά κατάφεραν να κρατήσουν την θέση αυτή με χρόνο 7.06.65 και θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για τον τελικό. Πρώτο ήταν το πλήρωμα από την Βρετανία με 7.00.17.

Στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής τερμάτισαν δεύτεροι στην σειρά τους με χρόνο 6:30.87 πίσω από το πλήρωμα της Ιταλίας, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να τους στείλει στα αυριανά ημιτελικά.

Στα ρεπεσάζ του σκιφ θα αγωνιστεί η Ευαγγελία Φράγκου. Η βορειοελλαδίτισσα πρωταθλήτρια τερμάτισε 5η στη σειρά της με χρόνο 8.03.06 και έτσι ελπίζει μέσω επαναληπτικών να συνεχίσει.

Στην δίκωπο τέλος, οι Δημήτρης και Ζήσης Μπουκουβάλας δεν κατάφεραν να προχωρήσουν καθώς τερμάτισαν έκτοι στη σειρά τους με χρόνο 7.04.52. Θα αγωνιστούν ωστόσο στα επαναληπτικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα