Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας: Οι Παλαιοπάνος, Καλανδαρίδης στα προημιτελικά στο διπλό σκιφ

Newsroom
Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας: Οι Παλαιοπάνος, Καλανδαρίδης στα προημιτελικά στο διπλό σκιφ

bet365

Ο Θανάση Παλαιοπάνος και Γιάννη Καλανδαρίδης πήραν την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά στο διπλό σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ράζιτσε της Τσεχίας.

Η 3η απευθείας πρόκριση για τα ελληνικά κουπιά σε προημιτελικά αγωνίσματος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ράζιτσε της Τσεχίας ήρθε από τους Θανάση Παλαιοπάνο και Γιάννη Καλανδαρίδη στο διπλό σκιφ των ανδρών.

Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην 3η θέση της σειράς του με 6:22.82, πίσω από τις βάρκες της Ισπανίας (6:17.98), της Νορβηγία (6:19.55) και μπροστά απο αυτές της Γερμανίας (6:26.27) και του Ουζμπεκιστάν (6:27.96) και απέφυγε τη διαδικασία του επαναληπτικού αγώνα.

Νωρίτερα στην πρεμιέρα των αγώνων την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά εξασφάλισαν ο Στέφανος Ντούσκος στο σκιφ, ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στο σκιφ ελ βαρών, ενώ η Ζωή Φίτσιου θα χρειαστεί να δώσει επαναληπτικό αγώνα για να συνεχίσει στο σκιφ ελ. βαρών γυναικών.

Τη Δευτέρα (19/9) οι Δήμητρα Κοντού, Ευαγελλία Ελευθεριάδου θα πάρουν μέρος στα προκριματικά στο διπλό σκιφ ελ. βαρών (11:32) και οι Ευαγγελία Φράγκου, Στέλλα Νάτσιουλα στα προκριματικά στο διπλό σκιφ (12:02).

 

Τελευταία Νέα