Παπακωνσταντίνου: Απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Newsroom
Παπακωνσταντίνου: Απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος

bet365

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο του προκριματικού γύρου εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του σκιφ  ελ. βαρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ράζιτσε.

Με την ώθηση που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου ξεκίνησε εντυπωσιακά την προσπάθειά του στο σκιφ ελ. βαρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ράζιτσε της Τσεχίας.

Ο 23χρονος πρωταθλητής όχι απλά νίκησε με άνεση στην 3 προκριματική σειρά του αγωνίσματος, αλλά ήταν και ο μοναδικός που κάλυψε τα 2.000μ. της κούρσας σε χρόνο κάτω από τα επτά λεπτά, σημειώνοντας χρόνο 6:54.00, παίρνοντας πανηγυρικά την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.

Σε επαναληπτικό αγώνα η Φίτσιου

Αντίθετα η Ζωή Φίτσιου θα χρειαστεί αγώνα ρεπεσάζ την Τρίτη (20/9, 11:54) για να διεκδικήσει την παρουσία της στα προημιτελικά του σκιφ ελ. βαρών. Η 27χρονη που ήταν 2η στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, κατέλαβε την 4η θέση στην 3η προκριματική σειρά με 7:46.31 και θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να συνεχίσει αγωνιζόμενη στον επαναληπτικό του αγωνίσματος.

 

Τελευταία Νέα