Κωπηλασία: Πρόκριση στα ημιτελικά για την δίκωπο στο Παγκόσμιο Κ19

Newsroom
Κωπηλασία: Πρόκριση στα ημιτελικά για την δίκωπο στο Παγκόσμιο Κ19

bet365

Οι Ιωάννα Ασβεστά και Ελισάβετ Αργυράκη έκαναν το πρώτο βήμα στην δίκωπο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας Κ19, παίρνοντας θέση στον ημιτελικό.

Αλλη μία πρόκριση σε ημιτελικό είχε η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ19, που διεξάγεται μαζί με την αντίστοιχη διοργάνωση της Κ23 στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Την πρόκριση πήραν στη δίκωπο οι Ιωάννα Ασβεστά και Ελισάβετ Αργυράκη, οι οποίες τερμάτισαν πρώτες στην σειρά τους, σε χρόνο 7:21.53.

Στην τετράκωπο, οι Νικολέτα Δρογαλά, Δήμητρα Παπαϊωάννου, Σωτηρία Μιχαηλίδη και Ευθυμία Κουκλουμπέρη, τερμάτισαν 4ες με 7:02.08, με αποτέλεσμα να πάνε στα ρεπεσάζ.

Στα ρεπεσάζ θα αγωνιστεί και το τετραπλο σκιφ νεανίδων με τις Ελένη Λεβεντέλη, Λεμονιά Μακρυγιάννη, Γαβριέλα Λιόλιου, Σωτηρία Ανγκου, που ήταν επίσης 4ες στη σειρά τους με χρόνο 6:57.13.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα