Μάρκος: Πανελλήνιο ρεκόρ και ημιτελικά στα 200μ. ελεύθερο στο παγκόσμιο της Σιγκαπούρης
Ο Δημήτρης Μάρκος πραγματοποιώντας την καλύτερη μέχρι σήμερα εμφάνισή του στα 200μ. ελεύθερο, συνδύασε την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος στο 22ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης με πανελλήνιο ρεκόρ στο 1:46.28.
Ο 24χρονος κολυμβητής βελτίωσε τη δική του πανελλήνια επίδοση, το 1:46.46 που είχε σημειώσει στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου, στις 20 Ιουνίου 2024.
«Όλα καλά, η κούρσα πήγε όπως την είχα σχεδιάσει, δεν απέφυγα κάποια λάθη, όμως τη στιγμή που τερμάτισα και είδα τον χρόνο, το μυαλό μου πήγε στο απόγευμα» δήλωσε ο Μάρκος στην ΕΡΤ.
Οι ημιτελικές σειρές θα γίνουν το απόγευμα της Δευτέρας (28/7, 15:07, ΕΡΤ 2). Ο Μάρκος, που πέρασε τα 100μ. σε 51.77, για να φθάσει στο πανελλήνιο ρεκόρ (1:46.28), πέρασε με τον 11ο χρόνο των προκριματικών.
Καλύτερος όλων ο Νταβίντ Ποποβίτσι, με τον Ρουμάνο, πρωταθλητή κόσμου το 2022 να σημειώνει 1:45.43, με τον Αμερικανό, Λούκε Χόμπσον να ακολουθεί σε 1:45.61.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

