Έξι ελληνικές παρουσίες στα προκριματικά του Σαββάτου στο ευρωπαϊκό 25άρας

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Απόστολος Σίσκος

bet365

Έξι ελληνικές παρουσίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των προκριματικών το Σάββατο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στο Οτοπένι.

Πλούσια θα είναι η ελληνική παρουσία στο πρόγραμμα των προκριματικών το Σάββατο (9/12) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Την αρχή θα κάνει ο Απόστολος Σίσκος, που θα αγωνισθεί στις 10:00 στη 2η από τις 3 προκριματικές σειρές στα 200μ ύπτιο.

Στις 10:07 θα ακολουθήσει η Μαρίλεια Δρασίδου που θα συμμετάσχει στη 1η από τις 3 σειρές στα 50μ πρόσθιο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, η Δρασίδου είπε: ««Η προετοιμασία μου έχει πάει αρκετά καλά. Θεωρώ πως έχω κάνει μια τίμια προσπάθεια δεδομένων των συνθηκών. Έδωσα το 100%. Ο βασικός στόχος της σεζόν είναι η επίτευξη του ορίου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα. Είναι η δεύτερη φορά που ενώ έχω πετύχει τον απαιτούμενο χρόνο, καλούμε να τον επαναλάβω γιατί βρισκόμουν εκτός περιόδου πρόκρισης.

Η 25άρα και οι διοργανώσεις σε τέτοια πισίνα εκλείπουν από τη χώρα. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δουλέψει αρκετά πάνω στα κομμάτια που απαιτούνται. Παρόλα αυτά επειδή όπως έχω ξαναπεί η δουλειά που κάνεις δεν χάνεται ποτέ, θέλω να πιστεύω ότι η προσπάθειά μου θα αποδώσει τα μέγιστα. Η βελτίωση της επίδοσής μου είναι πάντα ο στόχος καθώς και η παρουσία μου σε ημιτελικό ή ακόμα καλύτερα σε τελικό. Κρατώντας στη μνήμη μου την τελευταία εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας στο ευρωπαϊκό του Καζάν το 2021 που ήμουν και μέλος της, μόνο ανυπόμονη και αισιόδοξη μπορώ να είμαι».

Ο Στέργιος Μπίλας θα αγωνιστεί και στα 100μ ελεύθερο, παίρνοντας μέρος στη 2η από τις 6 σειρές που θα διεξαχθούν (10:16).

Μετά την 5η θέση στα 200μ μικτή ατομική, ο Ανδρέας Βαζαίος θα ξεκινήσει τη προσπάθειά του και στα 100μ μικτή ατομική. Θα πάρει μέρος στις 10:34 στην 3η από τις 4 σειρές που έχουν προγραμματιστεί.

Η Άννα Ντουντουνάκη, που το απόγευμα του Σαββάτου (18:13) θα αγωνιστεί στον τελικό στα 100μ. πεταλούδα, θα πάρει μέρος στα προκριματικά στα 50μ. πεταλούδα στις 10:41 στη 2η από τις 4 σειρές που θα διεξαχθούν.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα