Χρήστου: «Η Ρώμη μεγάλο βήμα εν όψει Παγκοσμίου για μένα»

Newsroom
Χρήστου: «Η Ρώμη μεγάλο βήμα εν όψει Παγκοσμίου για μένα»

bet365

Μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου ο Απόστολος Χρήστου αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον Τσεκόν ως την τελευταία χεριά στα 100 μέτρα ύπτιο.

Μόλις τρία εκατοστά, μια χεριά, στέρησαν το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για τον Απόστολο Χρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στη Ρώμη.

Ο Ιταλός Τόμας Τσέκο, ήθελε να πάρει ρεβάνς γι΄ αυτό που… τον βρήκε προχθές από τον Ελληνα κολυμβητή και τα κατάφερε, μέσα σε αποθέωση από τους συμπατριώτες του. Ωστόσο ο Χρήστου μόνο χαρούμενος ήταν καθώς έφτασε στην κατάκτηση ενός δεύτερου μεταλλίου στην διοργάνωση.

«Ηταν σίγουρο ότι θα κρινόταν στο τέλος το χρυσό. Είχαμε ξεφύγει οι δυο μας. Προχθές ήμουν εγώ πρώτος, σήμερα ο Ιταλός. Μη ξεχνάμε ότι είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, παγκόσμιος ρέκορντμαν και αγωνιζόταν στην έδρα του. Και πάλι στις λεπτομέρειες κέρδισε. Πάλεψα πολύ για το χρυσό και κρατήθηκα για να αντεπιτεθώ στο τέλος, αλλά δεν τα κατάφερα τελικά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εκανα ένα ακόμη βήμα μετά τη Βουδαπέστη πέρυσι. Φάνηκε ότι πλέον μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα τις κούρσες μου. Η Ρώμη ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα εν όψει Παγκοσμίου του χρόνου, αλλά και για το Παρίσι το 2024».

 

Τελευταία Νέα