Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Στον τελικό ο Βαζαίος, δεν τα κατάφερε ο Γκιουρτζίδης (vids)

Newsroom
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Στον τελικό ο Βαζαίος, δεν τα κατάφερε ο Γκιουρτζίδης (vids)

bet365

Στον τελικό των 200 μέτρων μικτής προκρίθηκε ο Ανδρέας Βαζαίος τερματίζοντας στην 2η θέση του 2ου ημιτελικού με 1:59.77. Δεν τα κατάφερε στον πρώτο ημιτελικό ο Δανιήλ Γκιουρτζίδης,

Ακόμα μία πρόκριση σε τελικό για τους Έλληνες κολυμβητές μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ιταλία. Συγκεκριμένα στον τελικό των 200 μέτρων μικτής προκρίθηκε ο Ανδρέας Βαζαίος τερματίζοντας στην 2η θέση του 2ου ημιτελικού με 1:59.77, με τον Πορτογάλο Χοσέ Γκαμπριέλ Λόπες να είναι πρώτος με 1:58.77. Συνολικά ο Βαζαίος προκρίθηκε με τον 7ο χρόνο στον τελικό και σίγουρα θα πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω προκειμένου να παλέψει για μετάλλιο.

Δεν τα κατάφερε ο Γκιουρτζίδης

Όσον αφορά τον Δανιήλ Γκιουρτζίδη, ο νεαρός κολυμβητής μας δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό, τερματίζοντας στην 6η θέση του πρώτου ημιτελικού με χρόνο 2:01.13, με τον Ούγγρο Χούμπερ Κρος να είναι πρώτος με 1:59.38.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα