Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Ο Χρήστου στα ημιτελικά στα 100μ. ύπτιο

Newsroom
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Ο Χρήστου στα ημιτελικά στα 100μ. ύπτιο

bet365

Ο Απόστολος Χρήστου δεν χρειάστηκε να ξοδέψει πολλές δυνάμεις για να πάρει με άνεση την πρόκριση στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο Απόστολος Χρήστου με τις δάφνες από τη νίκη του στα 50μ. ύπτιο, πήρε μια άνετη πρόκριση για τα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο Χρήστου κολύμπησε σε 53.78, σημειώνοντας τον 2ο καλύτερο χρόνο του προκριματικού και στον απογευματινό ημιτελικό (17/8, 20:52) αναμένεται να εξασφαλίσει την παρουσία του για τον τελικό της Τρίτης (17/8).

Ο Χρήστου τελικός με τρία διαδοχικά χάλκινα μετάλλια στο αγώνισμα σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα έχει για μεγάλο αντίπαλο ξανά τον Τόμας Τσεκόν, όπως συνέβη και στον τελικό στα 50μ. ύπτιο.


Ο Ιταλός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα προκριματικά των 100μ. ύπτιο (53.71), είναι ο πρωταθλητής κόσμου και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ (51.60), επίδοση που έβγαλε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, εκεί όπου ο Χρήστου στα ημιτελικά είχε πετύχει ρεκόρ αγώνων.

Ατομικό ρεκόρ σημείωσε ο Θοδωρής Ανδρεόπουλος, ο οποίος τερμάτισε σε 55.63 και κατετάγη 20ός, μένοντας για λίγο εκτός ημιτελικών, με τη 18η θέση να πηγαίνει στον Ουκρανό Ολεξάντρ Ζελτιάκοφ με 55.49. Ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης έμεινε μακριά από τις δυνατότητές του και με 55.77 κατετάγη 25ος.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα