Ντουντουνάκη και Πλατανιώτη ξεχωρίζουν στη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού

Newsroom
Ντουντουνάκη και Πλατανιώτη ξεχωρίζουν στη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού

bet365

Η Αννα Ντουντουνάκη μαζί με άλλους 7 κολυμβητές μπαίνουν στη μάχη των προκριματικών του Ευρωπαϊκού, την ώρα που η Πλατανιώτη θα διεκδικεί το πρώτο της μετάλλιο.

Ημέρα που… μυρίζει μετάλλιο στη συγχρονισμένη κολύμβηση, αλλά και τελικούς στη κολύβηση, είναι η 2η του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Στις 10 το πρωί αρχίζουν τα προκριματικά στη κολύμβηση, με την Αννα Ντουντουνάκη να μπαίνει στη κούρσα των 50μ. πεταλούδας. Η αθλήτρια που είναι μέλος της Team Future της Bwin, πάει στη Ρώμη με στόχο να επαναλάβει τις επιτυχίες που είχε πέρυσι στη διοργάνωση, κατακτώντας δύο μετάλλια.

Στα 100 μέτρα ελεύθερο θα έχουμε τριπλή παρουσία με τους Οδυσσέα Μελαδίνη, Χρήστο Παπαδόπουλο και Στέργιο Μπίλα, ενώ στα 100 πρόσθιο συμμετέχει η Μαριλία Δρασίδου και η Ελένη Κοντογεώργου. Στα 200 ύπτιο ο Απόστολος Σίσκος και στα 800 ελεύθερο ο Δημήτρης Μαρκος θα κλείσουν την ελληνική παρουσία.

Το απόγευμα στις 19:00 θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί για όσους προκριθούν.

Για μετάλλιο η Πλατανιώτη

Στη συγχρονισμένη κολύμβηση αργότερα το μεσημέρι, η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα πάει για το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση.

Μετά την άνετη πρόκριση στο ελεύθερο σόλο, η αθλήτρια της Team Future της Bwin αύριο θα αγωνιστεί στο τεχνικό σόλο μαζί με άλλες 20 αθλήτριες και θα προσπαθήσει να ανέβει στο βάθρο, συνεχίζοντας τις επιτυχίες από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα